ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

La neboda de la reina Letícia carrega contra VOX a xarxes socials

Carla Vigo és filla de la desapareguda Érika Ortiz, i es configura com una jove d’esquerres i d’allò més activa a Internet, on habitualment expressa totes les seves opinions

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, ha carregat contra Vox al seu compte d'Instagram
Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, ha carregat contra Vox al seu compte d'Instagram | Instagram

Des de ja fa temps, la Casa Reial està constantment envoltada de polèmiques, i els escàndols en el sí familiar són tan freqüents que, quan per fi aconsegueixen apagar les flames de l’última problemàtica sorgida, ja s’han iniciat quatre incendis més al seu voltant.

Si bé és veritat que al llarg dels últims mesos tots han intentat mantenir un perfil baix per tal de millorar la seva imatge, l’últim escàndol que relaciona Letícia i l’excomissari Villarejo ha fet saltar tots els avenços pels aires.

Però no només això. Ara, hi ha una altra persona que acaba d’irrompre a l’esfera pública i que pot causar algun mal del cap als monarques espanyols: es tracta de Carla Vigo, neboda de Letícia i filla de la desapareguda Érika Ortiz, la qual és molt activa a xarxes socials i no té pèls a la llengua a l’hora de mostrar la seva opinió, sobretot en relació a la seva ideologia.

Carla Vigo és una jove d’esquerres

Així les coses, la neboda de la reina d’Espanya acaba de complir 18 anys, motiu pel qual s’ha convertit en el centre d’atenció de molts mitjans de comunicació. A més, la seva tendència a mullar-se i a expressar tot el que passa pel seu cap encara augmenta més l’interès de la premsa, que s’acaba de fer ressò d’una història d’Instagram que compartia la jove i on aprofitava per mostrar la seva opinió sobre els resultats electorals a Andalusia.

Com a bona simpatitzant d’esquerres, Carla Vigo se sent profundament indignada amb el fet que el partit d’extrema dreta VOX hagi obtingut tants escons en els comicis andalusos. Per això, poc després de fer-se públics els resultats oficials, va compartir el següent missatge: «Algú em pot explicar de manera lògica què està passant al món perquè VOX cada cop tingui més vots?».

Carla no s'ha tallat mai a l'hora d'expressar els seus pensaments
Carla no s'ha tallat mai a l'hora d'expressar els seus pensaments | Instagram

 

La monarquia sempre evita posicionar-se políticament

Evidentment, és un fet que crida l’atenció, ja que la Família Reial sempre ha intentat mantenir-se al marge de l’esfera política, malgrat que el passat mes de febrer la periodista Pilar Eyre concedia una entrevista a ‘ElNacional.cat’ on explicava que Felip «és més de dretes que el seu pare».

Però el fet que un parent directe de la monarquia expressi la seva ideologia d’una manera tan clara, podria acabar causant algun problema a Letícia, i això és quelcom que, en vista dels últims esdeveniments, no li convé gens.

Bé és veritat que Carla Vigo no sol s’ha pronunciat en aquest sentit, ja que sempre ha estat una ferma defensora del moviment LGTBI, així com també ha fet patent la seva satisfacció quan el Govern decidia acollir els immigrants de l’Aquarius, o s’ha mostrat indignada amb la situació que viu el cantant de rap Valtònyc.

Va sortir en defensa d’Elionor després de la missa de Pasqua

De fet, una de les intervencions que més polseguera han aixecat es va produir el passat mes d’abril, just després de la picabaralla entre Letícia i Sofia a la missa de Pasqua. En aquella ocasió, Vigo va sortir en defensa de la seva cosina, afirmant el següent: «No és un menyspreu a l’àvia.

La nena està una mica farta dels jocs de tots. Si us plau, fiqueu-vos tots a la seva pell. Com et sentiries si estiguessin jugant amb tu tot el dia? Doncs òbviament, fins als nassos». «Això és el que li ha passat a Elionor. I sí és educada, perquè podria haver dit una mala paraula i no ho ha fet. Abans de parlar, és necessari saber».


Comentaris

envia el comentari