Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

El negoci de Rocío Carrasco corre perill i no és per culpa d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco comprova com desmenteixen la seva versió

Rocío Carrasco va comprovar les darreres hores com li ha sortit un nou enemic. Es tracta d'un periodista i amic del seu pare que sembla disposat a desemmascarar la filla de La más grande. Les seves darreres declaracions amenacen enderrocar el negoci que tenia entre mans l'hereva universal de Rocío Jurado.

«Sovint, Pedro Carrasco, m'explicava les baralles que tenia amb la seva filla, per la qual tenia una preocupació personal contínua. No hi havia una setmana en què no hi hagués conflictes, però aquella nit, en què es van entregar alguns regals, va ser definitiva», va explicar Paco Narváez.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco pateix els atacs d'un periodista. | EUROPA PRESS

Pel que sembla, Rocío Carrasco va estar massa afortunada aquell dia. Explica que «es van produir situacions molt desagradables, hi va haver insults i discussions en aquesta reunió familiar». El pitjor de tot és que desmenteix amb rotunditat les paraules de l'esposa de Fidel Albiac.

Fa molt temps que assegura que mantenia una relació molt bona amb Pedro, però «mai va fer les paus amb el seu pare abans de morir. No es va conciliar amb ell, encara que digui el contrari», assenyala el periodista.

Durant la seva intervenció al canal de YouTube de Juancavlog, va destapar que revelaria alguns detalls desconeguts de l'empresària. Va parlar del «drama emocional que patien els seus progenitors: feia patir els seus pares, era una nena molt grollera».

Va assenyalar durant l'entrevista que «s'encarava amb ells perquè veia que sempre se sortia amb la seva. Era la seva única filla, la van encobrir tant, la van consentir tant, que va pujar a la xopa de Pedro Carrasco i Jurado».

Es tracta d'un capítol de la seva vida que l'ex d'Antonio David intenta oblidar o, si més no, no esmenta en públic. Només dedica bones paraules cap al boxejador i la cantant. No obstant això, la relació que mantenia amb ells no era tan correcta com hauria de ser.

Revelen que Rocío Carrasco «li deia "boja" a la seva mare, La más grande d'Espanya, i "fluix" al seu pare, a qui intentava ridiculitzar». Tot això va passar quan el matrimoni ja estava trencat. L'esportista, aleshores, ja havia refet la seva vida al costat de Raquel Mosquera.

Tanmateix, a la jove «no li agradava que sortís» amb la perruquera. Hi ha un altre fet del passat que també confessa Narváez. Ho havia comentat al seu dia Raquel, però ell ho acaba confirmant en aquesta entrevista.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
El pare de Rocío Carrasco va morir sense que la seva filla li demanés disculpes. | CatalunyaDiari

«El que no se sabia és que Jurado, quan les coses es posaven malament a casa, trucava de matinada a Pedro Carrasco per dir-li: "què fem amb aquesta nena, no suporto més, que vingui algú a la casa"», explicava. Va afegir que «hi havia moments en què era insuportable la situació. El seu pare em deia que la seva filla no tenia límit, la sentència és que era una intocable, li donaven tot el que demanava».

Rocío Carrasco era feliç al costat de la família mediàtica

Rocío Carrasco ataca actualment els Mohedano, però sembla que se li oblida com va ser de feliç al costat d'Amador i Rosa en el passat. «Quan Pedro estava més content amb la seva filla era quan passava dies de vacances amb la família que ara anomenen mediàtica».

Segons Narváez, el boxejador considerava que «Chayo sí que té ànima d'artista, però la meva filla, no». Unes dures paraules que poden causar molt dolor a Rocío.

El periodista també es pronuncia sobre l'emissió de la docusèrie. Considera que «aquests docudrames i rebomboris estan molt guionitzats. La primera i segona part són una gran bola, es diuen moltes veritats a mitges per crear confusió». Explica que la sèrie està feta a mida de Rocío Carrasco. Segons aquest periodista, «es basa en una mentida i en un gran negoci».