Cayetano Rivera

Cayetano Rivera i la carta que confirma els rumors sobre el problema de salut

Cayetano Rivera ha descobert que la situació és força seriosa

Cayetano Rivera, famós des del bressol, sempre ha tingut clar que no compartiria amb el públic alguns aspectes de la seva vida privada. No obstant això, no tots els membres de la seva família són tan discrets i un dels seus germans ha fet un pas endavant per explicar la veritat. Estem parlant de Julián Contreras, que ha confessat que ha patit una malaltia mental.

Cayetano Rivera manté les distàncies amb Julián, almenys, això és el que l'escriptor ha explicat a la seva última entrevista. Contreras assegura que no té res en contra del torero, però porten vides diferents i fa temps que no hi tenen relació. Això no vol dir que el marit d'Eva González no s'hagi preocupat en rebre les darreres notícies.

Cayetano ha descobert que el seu germà ha escrit moltes cartes de comiat, ja que va estar a punt de cometre una bogeria. Julián vol deixar clar que renunciar a la vida no és una opció, però reconeix que gairebé comet l'error perquè estava desesperat. Els textos que va escriure durant aquest moment confirmen que el seu problema de salut mental era força seriós.

«Vaig estar un any sencer pensant sistemàticament que la meva vida havia d'acabar», explica el fill petit de Carmina Ordóñez. «Vaig arribar a escriure prop de 420 cartes de comiat, una per nit. Quan et passes un any sencer de la teva vida així, cada dia, la teva relació amb tu mateix es torna molt dolenta i tòxica».

Primer pla de Julián Contreras Jr. a un plató de televisió
Cayetano Rivera sempre ha ajudat el seu germà. | GTRES

Cayetano està disposat a ajudar el seu germà, de fet, no seria la primera vegada que fa una cosa semblant. Julián ha travessat problemes econòmics i el torero sempre hi ha estat, almenys, això és el que explica Kiko Matamoros. Tot i això, Contreras creu que aquesta atenció no ha estat suficient, per això, ha decidit tallar el vincle amb la part de la seva família.

Cayetano Rivera desconeixia la gravetat del problema

Cayetano està acostumat a bregar amb la pressió televisiva, ja que és el centre de totes les mirades des que va arribar al món. La seva mare era una icona dins de la premsa rosa, així que els mitjans es van fer ressò de la seva presència massa aviat. Carmen, Carmina per als amics, no va parar fins a aconseguir que els seus fills tinguessin el millor, és un referent.

Rivera va agafar les regnes de la situació quan va morir la seva mare, però, lamentablement, no es va adonar de com estava de malament Julián. El petit de la família va trigar massa temps a assumir que no tornaria a veure Carmen Ordóñez. Sempre va ser una persona molt sensible i no aconseguia assimilar la pèrdua i van néixer molts dels seus problemes.

El marit d'Eva González ha tingut oportunitat d'escoltar el testimoni del seu germà, que ha deixat d'amagar la realitat. Reconeix que no es va llevar la vida gràcies a una mascota que li va ensenyar com era d'important continuar lluitant. «A mi em va salvar la vida el meu gat perquè jo, cada nit, tenia un gatet que, en aquell moment, era un bebè».

Cayetano Rivera ha pres una decisió difícil

Cayetano sap que ha d'estar a prop de Julián, però ho farà a l'ombra perquè no vol cridar l'atenció dels periodistes. Sempre ha estat molt discret i aquest comportament li ha fet guanyar-se el respecte de tothom. Ha aconseguit que el públic parli de la seva vida professional i no dels seus secrets personals, com li passa al seu germà Kiko.

Rivera compta amb el suport d'Eva, que comparteix la mateixa teoria i tampoc vol fer negoci amb la crònica social. Inevitablement, són una parella popular i la premsa en parla, però sempre s'informa des de la màxima prudència. Ara, el més important és que estiguin junts fins que Julián Contreras superi del tot el seu problema de salut.