Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Lapiedra i Gustavo González no ho han tingut fàcil en la seva relació

Neix Mía, la primera filla de María Lapiedra i Gustavo González

El part estava programat per aquest divendres
María Lapiedra i Gustavo González
Neix la primera filla en comú de la parella | INSTAGRAM

Un visiblement emocionat Gustavo González connectava en directe amb 'Sálvame' aquest divendres, 24 d'abril, a les 20.30 hores per anunciar que María Lapiedra i ell es convertien en pares de  Mía, la primera filla en comú de la parella. Aquest divendres  Lapiedra i González acudien a la Clínica Dexeus de Barcelona perquè ingressés María, ja que el part estava programat per avui.

«Ha estat molt emotiu»

Durant la connexió en directe amb 'Sálvame', el col·laborador del programa ha explicat que María  «està molt bé, no li han hagut de donar ni punts». Tot seguit ha parlat de Mía qui assegura que «afortunadament, s'assembla a la seva mare». Gustavo, molt emocionat, ha explicat que el metge li han deixat «tallar el cordó i ha estat molt emotiu». 

D'altra banda, ha assenyalat que tots dos estan molt cansats perquè dels nervis que tenien tots dos el dijous a la nit no van poder dormir: «Hem dormit dues hores. Pensàvem que naixeria abans, ha estat molt bonic».

Un part natural

Gustavo i María  confirmaven que el part seria natural i que feia dies que l'esperaven, ja que Lapiedra sortia de comptes el passat 9 d'abril. Segons recull el portal 'jaleos', feia diversos dies que Lapiedra  estava amb contraccions i tenia una dilatació de quatre centímetres. María també ha tingut diversos moments que semblava que la petita volgués sortir però finalment havien quedat en «falses alarmes».

Gustavo  ha assenyalat que durant tot el part «m'he menjat a petons a María» i que un cop ha nascut la petita «m'he menjat a petons a Mía». Per últim, ha confessat que als primers a qui ha anunciat el naixement de Mía ha estat als seus fills que «m'han donat l'enhorabona. Estic segur que aquesta nena  serà un nexe perquè ens unim més els meus fills i jo» ha afegit.