Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat

Nicoletta, l'altra que viu amb Kiko Hernández i les seves filles Abril i Jimena

Kiko Hernández ha presumit de Nicoletta a les seves xarxes socials

Si hi ha un col·laborador que cridi l'atenció de l'opinió pública, aquest és sens dubte Kiko Hernández. Sí, perquè el seu principal desig es va fer realitat un cop va trepitjar per primera vegada la casa de 'Gran Hermano'.

I és que allà no només va trobar l'amor, un que per cert li va durar tres mesos, sinó que gràcies a Guadalix de la Serra va deixar enrere la seva vida per començar una de nova al costat de la televisió.

Imatge de Kiko Hernández amb una companya durant el seu pas per Gran Hermano
Kiko Hernández durant la seva participació a 'Gran Hermano' | Mediaset

El tertulià hi havia treballat de tot, arribant a ser propietari del seu negoci amb una immobiliària. Però res l'entusiasmava més que treballar en un plató de televisió.

Ara farà gairebé 15 anys que és col·laborador de 'Sálvame', però són molts els programes pels quals ha passat després de 'Gran Hermano'. Entre els més cridaners i destacats es troben: 'Crónicas Marcianas', 'A tu lado' o 'El programa de Ana Rosa'. 

Actualment, assegura que és l'home més feliç amb les seves col·laboracions diàries a 'Sálvame', però no conforme amb això, Kiko Hernández també compta amb el seu propi programa.

Aquest s'anomena 'Mejor llama a Kiko', i al costat d'Elena de José, presenta de matinada un programa semblant a la telebotiga. Així que, no hi ha dubte que Kiko Hernández és un dels col·laboradors que més crida l'atenció.

Kiko Hernández i la seva vida privada

Lluny del que pugui semblar, Kiko ho té clar: no permetrà mai que ningú parli de la seva vida en un plató de televisió. Per a ell les seves filles són sagrades, així com els seus moments personals en apagar-se les càmeres de televisió.

D'aquesta manera, es nega a convertir-se en protagonista de la notícia i cobrar-ho. Una decisió que va prendre des que anunciés de cop una tarda a 'Sálvame' que es convertiria en pare. Així, van arribar al món Abril i Jimena i des de llavors la vida és diferent per a Kiko.

Portada de revista
Kiko Hernández protagonitzava la portada d'una revista del cor amb les seves filles | CEDIDA

Una notícia que va desconcertar una opinió pública que desconeixia completament la seva vida amorosa i personal. El més destacable va arribar minuts després quan va assegurar que les seves petites arribarien al món per gestació subrogada.

Des de llavors, res ha tornat a ser igual per a Kiko. Tot i treballar a la televisió, el col·laborador va saber quan allunyar-se de la seva vida professional per cuidar la personal. I encara que ara les petites ja tenen una edat, el col·laborador ha decidit que el millor per a tots tres és tenir una companyia extra: Nicoletta.

Nicoletta forma part de la família

Com acostuma a ser habitual en el col·laborador, els seus seguidors en saben d'ell per les xarxes socials. I és que a Instagram penja instantànies d'alguns dels seus moments més íntims.

Precisament, ha estat en aquesta xarxa social on el tertulià ha penjat una foto en què ha presentat Nicoletta. Una gosseta de raça llebrer que els acompanya durant la seva estada a la casa.

«Diumenge, fred, relax, llit, xemeneia i Nicoletta. Res més!», escrivia el col·laborador de 'Sálvame' al costat d'una fotografia de la seva gossa a Instagram.

Una fotografia que ha cridat l'atenció tenint en compte la privadesa de la qual sempre parla Kiko Hernández.

La nova faceta de Kiko

Segons les últimes publicacions, el tertulià sembla haver-se deixat anar una mica més i tot per culpa de la seva nova obra de teatre, a punt d'estrenar-se a la capital madrilenya.

El tertulià fa dies que anuncia que el proper 11 de febrer estrena la seva obra de teatre 'Distinto'. Un moment que promet després de vendre's totes les entrades de la sessió de les vuit del vespre.

Serà aquest el moment perfecte perquè Kiko Hernández s'obri i expliqui més coses de la seva vida privada? Doncs, es desconeix la resposta, però del que no hi ha dubte és que el col·laborador s'ha convertit en el tertulià més protegit de Telecinco.