Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

No es mossega la llengua: Kiko Hernández revela les seves preferències polítiques

El col·laborador qüestiona la gestió del Govern i fa enfadar a Jorge Javier Vázquez

La nova notícia sobre l'existència d'un compte a Suïssa que presumptament tenia el rei Joan Carles I amb 7,9 milions d'euros, ha revolucionat de nou als mitjans de comunicació. Segons s'informa, el pare de Felip VI va ocultar una gran quantitat de diners fins a l'agost de 2018, després d'abdicar del tron i deixar de banda la seva inviolabilitat. Sota el nom de la Fundació Zagatka, l'emèrit va ocultar els diners que estava invertint en «accions i productes alternatius».

'Sálvame' no va voler ser menys i dimarts es va parlar sobre el tema. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez va comptar amb la presència de la periodista Carmen Duerto, experta en la família reial, que va parlar sobre la investigació que s'està fent de la figura del rei Joan Carles I.

Mentre els col·laboradors escoltaven atentament a Duerto, alguns intervenien durant les seves explicacions per exposar les seves opinions sobre les presumptes accions fraudulentes del pare de Felip VI. D'entre totes, va destacar la de Kiko Hernández, qui va formular una pregunta que va deixar als col·laboradors amb la boca oberta i que va provocar la indignació de Jorge Javier Vázquez.

Kiko Hernández fa una pregunta sobre política que sorprèn l'audiència

Són moltes les ocasions en què la política s'ha convertit en un tema controvertit en les tardes de 'Sálvame'. Alguns col·laboradors ja s'han enfrontat més d'una vega amb el presentador per haver mostrat la seva ideologia. 

Belén Esteban i Antonio Montero són algunes de les víctimes, que sempre han opinat obertament sobre les decisions polítiques que s'han pres des del govern de Pedro Sánchez. Fins i tot, Jorge Javier Vázquez ha decidit finalitzar amistats per no coincidir en els ideals polítics.

L'últim en fer enfadar al presentador ha estat Kiko Hernández. Per a sorpresa de molts, el col·laborador ha fet una pregunta sobre un tema polític: «Quina relació podria haver-hi entre que ara surten totes aquestes notícies i que estem en un estat d'alarma de sis mesos; i la fiscalia està en mans de socialistes i que per derivar l'atenció...?» començava dient Kiko, que va ser interromput per Jorge Javier.

Jorge Javier revela les intencions del col·laborador

En el moment en què el col·laborador li feia la pregunta a Carmen Duerto, Jorge Javier Vázquez entrava al plató molt indignat amb la intervenció de Kiko Hernández. «És que estic parlant amb Alberto (el director), que és profundament de dretes, i l'altre li llança el discurs i dic 'aquest discurs de Kiko no és'. Si us plau! I tu ho repeteixes, amb tot el 'papo'!» començava dient el presentador mentre el col·laborador no podia contenir el riure.

Jorge Javier no podia amagar la seva sorpresa en veure com Alberto, el director del programa, li deia a Kiko Hernández el que havia de preguntar mitjançant l'auricular aprofitant l'ocasió per deixar entreveure el seu ideal polític.

Jorge Javier amb mascareta i americana blau enmig de plató de 'Sálvame'
Jorge Javier revela el que s'amagava després de la pregunta de Kiko | Telecinco

«Que d'una manera tendenciosa intentis colar la teva ideologia... Ha estat a punt de colar-l, Quina barbaritat!» exclamava el presentador mentre el director continuava animant a Kiko a formular la pregunta a la periodista.

Jorge Javier va notar a l'instant que aquesta pregunta no podria ser idea de Kiko: «Sentir a Kiko Hernández dir la fiscalia en mans dels socialistes...», opinava mentre Antonio Montero li preguntava si li estranyava. «És que fins i tot dubto que sàpiga el que és la fiscalia» afegia Jorge provocant el riure de Kiko Hernández.