Mila Ximénez ja té resultats: l'anunci que ha donat en plena batalla contra el càncer

La col·laboradora de 'Sálvame' ho ha explicat a la revista 'Lecturas'

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez revela els primers resultats del seu tractament contra el càncer | Twitter (@lecturas)

Aquest any està sent especialment dur per a Mila Ximénez, ja que, a part del coronavirus, ha estat diagnosticada de càncer. El passat mes de juny va decidir fer públic a 'Sálvame', programa on col·labora, que li han diagnosticat càncer de pulmó. Des de llavors ha estat lluitant amb molta força i coratge. No ha estat i no està sent fàcil, però afortunadament té el suport de la seva filla, Alba Santana, dels seus germans i de tots els seus amics i companys.

Per tal de donar a conèixer com es troba, ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas', on també col·labora. En concret, ha explicat com estan anant els primers resultats del tractament.

Balanç després del primer cicle de quimioteràpia

Com hem indicat, Mila Ximénez ha donat una exclusiva a 'Lecturas'. Ha obert les portes de casa a la revista per poder parlar del seu estat de salut, entre altres coses.

L'exclusiva ha aparegut a la portada amb una fotografia de la col·laboradora. El titular que acompanya la fotografia fa referència a l'entrevista que va realitzar Mila a Kiko Rivera, que va criticar a la seva mare, Isabel Pantoja. El titular diu així: «Mila ens ensenya la seva nova casa: 'Pantoja li ha robat a Kiko la seva infantesa i la seva adolescència'».

No obstant això, la part més personal de l'entrevista s'enfoca en el seu estat de salut. En aquest sentit, la protagonista ha donat a conèixer que està molt feliç després del seu primer cicle de sis sessions de quimioteràpia. Sí, perquè, com ha anunciat, el resultat de les proves han determinat que el tractament ha estat molt efectiu.

De fet, el balanç positiu ha ajudat que, com es diu a 'Informalia', es trobi alegre i carregada d'energia. Mila veu que cada vegada té més a prop la possibilitat de curar-se, i així poder gaudir de la vida junt amb la seva família.

Mesos durs per a Mila Ximénez

Tot i que està encantada amb el resultat del tractament, aquests últims mesos han estat molt durs per a la col·laboradora de 'Sálvame'. Les sessions de quimioteràpia a les quals s'ha sotmès han comportat que, pels seus efectes, s'hagi vist obligada a fer repòs. Això sense passar per alt que li han deixat seqüeles, com contundents marques als braços a causa de les vies que li han hagut de posar.

No obstant això, en tot moment ha comptat amb l'afecte i suport de la seva família. Hem vist com més d'un cop ha anat a l'hospital acompanyada de la seva filla i, fins i tot, de la seva amiga i companya, María Patiño

Mila i la seva filla, Alba, a la seva arribada a l'hospital per a la revisió mèdica de la col·laboradora
La seva filla Alba Santana ha estat en tot moment al seu costat | GTRES

Així mateix, cal no oblidar que durant aquest temps també ha hagut de fer front a molts dubtes. Sí, els dubtes dels espectadors, que en veure-la aparentment bé i treballant a 'Sálvame', han qüestionat que pateixi càncer. I davant d'aquests comentaris, que encara se segueixen publicant a les xarxes socials, Mila ha hagut de respondre. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram i al programa, amb missatges com aquests: «Perdó per venir maquillada. Perdó perquè no em caigui el pèl».

Positivitat 

No obstant això, tot i els comentaris de la gent i la duresa de la quimioteràpia, Mila Ximénez segueix mantenint-se positiva, la qual cosa és molt important per poder lluitar contra el càncer. Ho demostren els missatges que ha publicat al seu compte d'Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I en això estic. En ocupar-me sobretot de no oblidar-me de les meves dosis diàries d'optimisme

Una publicació compartida per Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Encara ha de continuar lluitant contra aquesta malaltia, els primers bons resultats han fet créixer la seva positivitat. Enhorabona!


Comentaris

envia el comentari