Toñi Moreno, obligada a abandonar Madrid després de les últimes complicacions

La presentadora ha deixat la capital espanyola per instal·lar-se a Sevilla

Toñi Moreno passejant amb la seva filla Lola pel carrer
Toñi Moreno, obligada a abandonar Madrid després de les seves complicacions | GTRES

Són moltes les persones que s'han vist afectades per la crisi econòmica que ha derivat de la sanitària, i les cares més reconegudes del nostre país no es queden enrere. Després de fer-se públic els problemes de diners de Kiko Rivera, ara ha sigut el torn Toñi Moreno. Encara que aquest any li ha donat a la presentadora el regal més gran, també està sent molt complicat.

Al gener, la catalana va tenir la seva primera filla, Lola, però tan sols uns mesos més tard es va veure completament sola i tancada al seu domicili de Madrid, on va passar tot el confinament, al costat de la petita. «La meva mare em trucava i em deia que 'vaig, que ja estic a l'AVE, que estic a punt d'agafar-lo'», va explicar al seu amic Jaime Cantizano. «Però mai va arribar».

2019, un any carregat de treball

Durant l'última etapa del seu embaràs, va arribar a presentar quatre programes: 'Mujeres, Hombres y Viceversa', 'Un año de tu vida', 'Gente maravillosa' i 'Aquellos maravillosos años'. Un excés de treball del qual mai es va queixar. «A la tele un tria quan és el moment. Hi ha hagut ratxes que he estat a casa meva desitjant que sonés el telèfon i ara m'han trucat de tres televisions. Mentre que em trobi amb forces, seguiré endavant; el dia que no pugui seré honesta i diré que fins aquí».

Va ser gràcies a tots aquests projectes que va poder instal·lar-se en un ampli àtic a Pozuelo de Alarcón, Madrid. Un pis en què va estar residint David Bustamante després de la seva separació amb Paula Echevarría i que compta amb 120 metres quadrats, dues habitacions, dues terrasses i una piscina comunitària. La presentadora pagava 2.500 euros mensuals, que assolien els 3.000 amb les despeses comunitàries. Una xifra a la qual cal sumar-li els diners que va invertir a moblar la casa, on es va gastar uns 20.000 euros, i la senyora que va contractar interna perquè visqués amb ella.

Toñi Moreno es muda a Sevilla

Però, amb el final del seu contracte amb 'Mediaset', ha decidit deixar el seu domicili de Madrid. Encara que Toñi Moreno segueix mantenint molt bona relació amb la cadena, i fins i tot ha rodat una campanya publicitària per a ells, ha optat per mudar-se a Sevilla. El més complicat de l'any 2020 per Toñi Moreno, sens dubte, està sent l'adaptació econòmica. Però ella mai s'ha quedat quieta davant de les dificultats econòmiques.

Quan es va quedar sense feina a la 'petita pantalla', la presentadora va realitzar un curs de 'coaching' i va muntar una botiga de vestits de flamenca 'low cost' a Sevilla, a la qual va anomenar 'Pepa Tormento'. Ara, Toñi Moreno acaba de llançar el seu llibre 'Madre a partir de los 40', on explica com ha estat ser mare soltera durant els primers mesos de la seva filla, i realitza entrevistes setmanals per a la revista 'Lecturas'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No sabeu que il·lusió m'ha fet rebre els primers exemplars de # madredespuesdelos40. El vaig escriure durant el confinament, i vaig decidir obrir el meu cor perquè no podria fer-ho d'una altra manera. Espero ajudar a moltes dones que estan en aquest moment, ia les seves parelles i familiars perquè tinguin empatia. Vull donar-li les gràcies a @yosoymamifit perquè ella és part essencial d'aquest llibre, i de la meva vida, al meu editora Teresa Petit, una de les millors persones que em trobat en aquest camí. Aquest llibre està dedicat a la meva filla Lola, és la seva història, i en ell hi ha la primera lliçó que aprendrà de la vida: viure amb la veritat. #editorialgrijalbo

Una publicació compartida de Toñi Moreno (@ tmoreno73) el

A més, a la capital andalusa treballa com a presentadora de 'Un año de tu vida', un programa que s'emet en el 'prime time' dels dilluns a Canal Sur. Allà, a més, no necessita cap persona que l'ajudi amb la seva casa i amb la seva filla, perquè té a la padrina de Lola, la seva amiga María del Monte i a la seva família que viu a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), que li donen un cop mà quan ho necessita.

D'aquesta manera, la presentadora ha deixat la capital espanyola per traslladar-se a l'andalusa. Ara quan ha de tornar a Madrid sol quedar-se a casa del seu gran amic, l'estilista Manuel Zamorano.


Comentaris

envia el comentari