El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

No volien explicar-ho: Kiko Matamoros passa el cap de setmana a comissaria

Makoke se sent amenaçada i denuncia el col·laborador de 'Sálvame'

Els espectadors de 'Viva la vida' han estat preocupats per l'absència de Kiko Matamoros durant aquest cap de setmana. De fet, han sorgit rumors sobre la finalització del seu contracte, però el motiu de la seva absència és molt més greu i així ho ha explicat aquesta tarda a 'Sálvame'. 

Kiko Matamoros acaba a comissaria per una denúncia de Makoke

Kiko Matamoros ha explicat tots els detalls sobre el motiu de la seva absència. Així doncs, assegura que ha viscut un cap de setmana terrible i que tot es deu a una denúncia que s'ha interposat contra ell per amenaces. Segons informa, Makoke i alguna persona més del seu entorn s'haurien dirigit a comissaria per interposar mesures legals contra el col·laborador de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que el col·laborador no ha volgut donar més noms, la denúncia hauria estat interposada perquè Makoke no vol que Matamoros faci públic un àudio de dues hores que podria comprometre la imatge de Makoke i del seu fill Javier Tudela. Davant d'això, Makoke ha denunciat al·legant que s'estava sentint amenaçada per les advertències del seu exmarit. De fet, cal recordar que el col·laborador va amenaçar-la públicament d'exposar aquest àudio.

Amb tot això, la denúncia va activar un protocol d'actuació i, per tant, el col·laborador va rebre una trucada de comissària per poder iniciar una investigació sobre els fets. El mateix Matamoros ha explicat que en un primer moment se'l volia privar de llibertat, però finalment es va considerar que podria sortir pels voltants policials i així poder tenir-lo localitzat i prendre-li declaració.

Segons explica Kiko Matamoros, el seu advocat és el seu germà gran, però per no preocupar-lo i evitar conflictes familiars, es va decidir confiar en un advocat d'ofici, el qual li està ajudant a afrontar aquesta realitat legal que li ha fet perdre la son durant tot el cap de setmana.

En aquest moment, la denúncia per amenaces està seguint el seu curs i en els pròxims dies es coneixeran nous detalls sobre el que està passant entre aquesta exparella que ha ocupat hores i hores de televisió.