Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.

«No volien Rocío Jurado. L'utilitzaven per portar una vida més còmoda»

Una persona de Telecinco ha fet unes declaracions contundents sobre la família de Rocío Jurado

Rocío Jurado és, sens dubte, la millor veu que ha tingut el nostre país en molt de temps. Bona mostra d'això, és que, malgrat que va morir el 2006, la seva música continua sonant i se'n continua parlant. En concret, es permet conèixer-la més a l'àmbit personal gràcies al programa Montealto.

Un espai, al capdavant del qual hi ha la seva filla gran, que també ens està descobrint com és la gent que l'envoltava. De fet, és la seva família la que està quedant en dubte. Família que, com ha manifestat Jorge Javier Vázquez, només la feia servir per gaudir d'una vida millor.

Rocío Jurado, una dona 'utilitzada' pels seus estimats

Rocío és la protagonista indiscutible aquesta setmana de l'article que Jorge ha pujat al seu bloc a la revista Lecturas. Ho és perquè ha volgut parlar de com eren els seus germans o els seus cunyats, que sempre eren al seu costat. I és que el marit de Gloria Mohedano, José Antonio, va trucar a l'últim programa de Montealto.

Va fer una trucada que ha estat considerada molt greu alhora que vergonyosa. Sí, perquè «es va encarregar durant una hora de deixar ben clar el perquè la filla de 'La Jurado' no es vol relacionar amb la seva família. Ho va fer ell solet, sense anestèsia, durant una conversa en què es va mostrar com un ésser servil i sense ànima».

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez ha atacat amb duresa a la família de Rocío Jurado | GTRES

Així mateix, ha exposat: «Si ja resulta incomprensible que un oncle no demostri la més mínima consideració amb una neboda que li confessa que la seva filla l'ha maltractada, el que no admet cap mena de justificació és que permeti dubtar de la veracitat de l'episodi més dramàtic de la seva vida davant de milions de persones».

«I no només dubta ell sinó també la seva dona, Gloria, que durant anys ha estat considerada com la més discreta del clan. Però que divendres es va destapar com una ombra tant inquietant com perillosa».

Tot el que hem citat, que es va poder veure en directe en aquest format, ha fet que Jorge Javier tingui alguna cosa clara. Per a ell, «va deixar al descobert totes les misèries d'una família que no ha tingut la més mínima compassió amb la filla d'aquella que presumptament adoraven. No, no estimaven a Rocío Jurado».

«La feien servir per portar una vida més còmoda, però no l'estimaven. Estimar és una altra cosa».

Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado
L'herència de Rocío Jurado, segons Jorge, ha provocat els atacs de la família a la filla de l'artista | Cedida

De la mateixa manera, ha afirmat que té clar què passa al clan perquè es trenqui la relació amb la primogènita de la xipionera. Així, ha puntualitzat: «Quan mor Jurado i entenen que els hauria d'haver deixat moltíssimes coses al testament, Carrasco hereta l'odi que ja no poden destil·lar sobre la mare. Tot és tan simple com això, una qüestió de diners».

La filla de 'La Jurado' i la seva complicada relació familiar

Jorge Javier Vázquez ha estat molt contundent sobre l'entorn de l'artista. I també sobre allò que la filla està patint pel comportament dels seus oncles, per exemple. Això sí, ha deixat de manifest que aquesta ara es troba forta per afrontar els atacs que rep constantment.

Per això ha destacat el seu comportament davant de José Antonio i altres crítiques que ha patit.

Imatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco fent-se una abraçada
La filla de Rocío Jurado ara és forta per enfrontar-se als seus tiets i a la resta de familiars que l'ataquen | Arxiu

Segons ell, Carrasco «després de tants anys vivint amagada s'enfronta a la realitat sense por. I amb ganes que mai no tornin a treure-li la seva dignitat. S'ha acabat viure demanant perdó, amagar el cap sota l'ala, caminar de puntetes per passar desapercebuda».

Fins i tot ha afegit: «A veure qui té nassos ara de retreure-li que hagi sortit fugint d'aquest fangar de baixes passions en què està sense descans la seva família. Felicitats, Rocío».