Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall

Alba Santana, milionària gràcies a l'herència de la seva mare: el seu pare no li deixa res

Alba Santana ha heretat tres milions d'euros de Mila Ximénez

Alba Santana, filla de l'estimadíssima Mila Ximénez, és un dels personatges més cotitzats de la crònica social. Tot i que, sens dubte, molts periodistes donarien el que fos per parlar amb ella, però no vol trencar el seu silenci perquè vol portar una vida discreta.

No obstant això, ara una coneguda revista l'ha convertit en protagonista d'un escàndol que no ha deixat indiferent ningú: la primogènita de la col·laboradora és milionària.

Alba Santana, seguint la informació de la revista 'Lecturas', ha heretat de la seva mare la sucosa quantitat de tres milions d'euros. Recordem que la sevillana ha treballat als millors programes de Telecinco, a més de tenir negocis fora de la televisió.

Així doncs, l'antiga col·laboradora de 'Sálvame' va decidir invertir en totxo i va comprar immobles que avui dia tenen un gran valor. Un gest intel·ligent que ha esdevingut la salvació de la seva filla.

Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana
Alba Santana sentia un gran respecte pels seus pares | CatalunyaDiari

Alba viu fora d'Espanya, ja que fa uns anys es va mudar a Amsterdam per començar de zero i la veritat és que li va força bé. El seu marit és empresari, tenen dos fills en comú i porten una vida completament discreta, encara que podrien aprofitar la circumstància. La jove ha rebut ofertes milionàries per trencar el seu silenci, però sempre que ha parlat ho ha fet gratuïtament.

Alba mantenia una relació força complicada amb el seu pare Manolo Santana, ja que el tenista suposadament estava manipulat. Segons publica l'esmentada revista, Manolo ha desheretat la seva filla i no li ha deixat res de la seva formidable fortuna. Alhora, insinuen que darrere d'aquest moviment hi ha Claudia Rodríguez, l'última dona del campió de tenis.

Manolo Santana va morir sis mesos després que la seva exdona Mila Ximénez, una coincidència que va destrossar el cor de molta gent. La filla de l'exmatrimoni es va quedar òrfena i va haver de suportar certs atreviments que molts periodistes van considerar injustos. Va haver de veure la seva madrastra Claudia al funeral de Santana, amb qui té pendent un judici molt important.

Alba Santana perd els diners del seu pare Manolo

Alba mantenia una relació de total confiança amb la seva mare, malgrat que la col·laboradora sentia que li havia fallat en el passat. Recordem que Mila Ximénez es va separar de Manolo Santana i va aconseguir la custòdia de la filla que van tenir en comú, però després va tenir problemes. Va fer una sèrie d'operacions financeres que la van arruïnar i va haver de renunciar a la nena, que va començar a viure amb el tenista.

Manolo va cuidar la seva filla Alba fins que Mila va remuntar i va recuperar els diners que havia perdut, una fortuna que ara ha heretat la família. Així, la sevillana ha guanyat molts diners gràcies a la premsa rosa, ja que és un dels personatges més icònics del negoci. Segons ha sortit publicat, va invertir la seva fortuna en joies i vestits d'alta costura, dues de les seves grans passions.

Mila Ximénez i Alba Santana passejant pel carrer
Alba Santana visitava la seva mare Mila amb freqüència | Europa Press

Manolo ha estat el tenista més ben pagat del moment, de fet els experts el comparen amb Rafa Nadal, però la seva vida ha estat diferent. La premsa del cor assegura que des que Claudia Rodríguez es va creuar pel seu camí tot va canviar, ja que l'esportista es va allunyar de la seva família. Suposadament, la colombiana ha estat qui s'ha quedat amb el patrimoni de Santana.

Alba Santana té un judici pendent

Alba, segons informa la revista 'Lecturas', ha heretat tres milions d'euros, una quantitat que li servirà per fer front als seus problemes. Claudia, l'última dona del seu pare, va denunciar Mila Ximénez i com que la col·laboradora va morir ha de ser ella qui respongui. Així mateix, ningú entén el motiu pel qual la vídua del tenista sent aquesta rancúnia cap a la seva fillastra.

La filla de Ximénez és una dona força prudent i s'ha guanyat tothom. Durant la malaltia de la col·laboradora, tot i que no se sent còmoda davant de les càmeres, va facilitar informació puntual. Entenia que la seva mare era una persona molt estimada i sentia la necessitat de satisfer els dubtes dels seus seguidors.