Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

Daniella Bustamante es posa les piles i canvia la seva actitud després de l'avís del seu pare

Daniella Bustamante fa feliç al seu pare després d'haver-lo decebut en els últims temps

Daniella Bustamante sempre ha estat protegida pels seus pares, els quals sempre l'han intentat allunyar del focus mediàtic. Tots dos coneixen la popularitat que gaudeixen des de fa anys, i per això no volen que la menor s'exposi gaire. O almenys que no ho faci excessivament fins a complir la majoria d'edat.

El seu pare, David Bustamante, és un gran progenitor, però de vegades ha de 'posar les piles' a Daniella. Per exemple, fa unes setmanes, l'exmarit de Paula Echevarría oferia unes declaracions a 'La Noche D', programa de La 1 presentat per Dani Rovira.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
Daniella ha fet feliços als seus pares després de suspendre 'Música' al primer trimestre | GTRES

A l'entrevista que va concedir a l'ens públic, el cantant posava de manifest que la seva filla Daniella havia tret males notes. Així, Bustamante esperava que la jove canviés la seva actitud i millorés els resultats acadèmics en un futur pròxim.

Llavors, la jove tenia a la seva mà fer feliç el seu pare després de la decepció que va suposar que algunes notes del primer trimestre no fossin les que haurien de ser. Així, el pare de Daniella va parlar de la positiva evolució de la menor al concert de Cadena Dial que es va celebrar aquest 14 de febrer a Madrid.

Daniella Bustamante «s'ha posat les piles»

L'artista càntabre va parlar de la seva filla, aquesta vegada amb gran orgull, després del petit toc d'atenció que li va donar dies enrere. I és que Daniella, que solia treure molt bones notes, havia suspès una única assignatura i no era altra que 'Música'.

«A casa del ferrer, ganivet de pal», deia el músic, que no donava crèdit a aquest suspens. «Li he dit que la propera vegada l'ajudaré jo a posar notes al pentagrama», confessava.

Doncs bé, Daniella Bustamante ha empinat els colzes i ha aconseguit que el seu pare n'estigui encara més orgullós. «L'altre dia va treure un notable alt. Jo ja estic content amb això, amb què aprovi. Una meravella, ja s'ha posat les piles. Va fer el que havia d'haver fet: preguntar-me», ha desvelat.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
Daniella Bustamante li ha donat una alegria al seu pare | Catalunya Diari

Això sí, l'ex de Paula Echevarría ha deixat clar que a la seva filla Daniella no li agrada res que es parli d'aquest assumpte. «Em fot unes baralles...», confessava dilluns passat.

Més enllà de les notes, Bustamante parlava així de bé de la seva petita. «És una nena que està creixent meravellosament i estic molt content amb ella», va admetre sobre Daniella. Tant amb ella com amb la seva exdona, el d''Operación Triunfo' manté una relació excel·lent.

«Gràcies per una temporada de somni», va publicar al costat d'una foto del cartell de 'Ghost', l'espectacle on treballa, i Paula li va donar un 'like' a la publicació.

Daniella Bustamante, se n'alegra de la felicitat del seu pare

Bustamante també ha tornat a agrair l'oportunitat que li han donat de participar en aquest musical. «Crec que vaig ser valent i és una de les millors decisions que he pres a la meva carrera. Hi ha un abans i un després, sens dubte», expressava.

«És una cosa que no havia fet mai i m'he quedat enamorat. Espero que no sigui l'última», va apuntar abans d'arrencar una gira per diversos punts d'Espanya.

Fotomuntatge de Yana Olina i David Bustamante
Yana Olina i David Bustamante fa anys que tenen una relació | Catalunya Diari

A més a més, el càntabre no es podia oblidar el dia de Sant Valentí de la seva parella, Yana Olina, i el que significa en la seva vida.

«És que és una persona molt especial. Em faig un fart de dir-ho, però és així. La persona que em completa, que m'omple, que estimo i la millor persona que he conegut a la meva vida. És un àngel», confessava l'artista visiblement emocionat.