Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raquel Bollo mirant cap a un costat i amb cara trista

Raquel Bollo confessa que es va intentar suïcidar i trenca el cor als seus fills

Raquel Bollo ha revelat que va intentar treure's la vida per un fet molt dur al qual va haver d'enfrontar-se

Raquel Bollo, col·laboradora de televisió i empresària, es va haver d'enfrontar a situacions molt dures abans de convertir-se en la dona que coneixem. Va estar casada amb el cantant Chiquetete, cosí d'Isabel Pantoja, i va viure un autèntic infern amb ell. Van tenir dos fills: Manuel i Alma, que ara han descobert que fa anys la seva mare presumptament va intentar suïcidar-se.

La tertuliana treballa al programa 'Viva la vida', i en un intent d'atacar Rocío Carrasco ha revelat un episodi molt greu de la seva vida. Assegura que el seu exmarit, Chiquetete, es volia quedar la custòdia de Manuel, i ella va estar a punt de fer una bogeria. Recordem que el cantant, segons el testimoni de Raquel, era una persona violenta i agressiva.

Raquel Bollo plorant en un plató de televisió
Raquel Bollo ha viscut moments molt difícils | Europa Press

Manuel i Alma, fills de la col·laboradora, s'han quedat sense alè en escoltar la confessió que la seva mare ha fet a 'Viva la vida'. «Quan em van trucar i em van dir que em prendrien el meu fill, em vaig intentar treure la vida», confessa Bollo. No entén el motiu pel qual Rociíto segueix fent mal a la seva filla, Rocío Flores, ja que pensa que una mare no ha de fer certes coses.

Raquel Bollo considera que Rocío Carrasco «té una ràbia interna» cap a Antonio David Flores que li ha fet enfrontar-se a tota la família. La col·laboradora assegura que ella també ha patit maltractament, i presumeix d'haver actuat de manera completament diferent.

«Jo no em vaig voler treure la vida perquè la meva filla defensava el pare, em vaig voler treure la vida en el moment en què em van amenaçar de prendre'm el fill. Sé de què parlo, perquè ho he viscut», declara visiblement afectada a Telecinco. Aquestes paraules l'han situat al punt de mira, ja que hi havia molta gent que desconeixia aquest episodi tan punyent de la seva vida.

Raquel Bollo reviu el seu pitjor malson

La tertuliana està rebent moltes crítiques, perquè hi ha gent que no comprèn que doni suport a Antonio David Flores. La col·laboradora ha travessat un infern semblant al de Rocío Carrasco, perquè, segons explica, ella també va ser una dona maltractada. No obstant això, pensa que hi ha una gran diferència: ella sí que té una sentència que demostra la seva versió.

Bollo ha perdut la por. Sempre ha sigut una persona molt justa i continuarà donant la cara per qui consideri oportú. «Que quedi clar a tothom que m'envia missatgets dient que sembla mentida que defensi Rocío Flores quan m'han maltractat». L'ex de Chiquetete ha revelat que hi ha gent que li ha dit «que m'haurien d'haver pegat més».

Alma i Manuel Cortés, fills de Raquel, s'han quedat atònits amb els últims esdeveniments. Sabien que el seu pare no es va portar bé amb la seva mare, però no eren conscient de fins a quin punt va arribar la situació. Afortunadament, Bollo ha aconseguit deixar enrere els problemes i ara és una dona molt forta.

Raquel Bollo rep una allau de crítiques

La col·laboradora va amb molt de compte a l'hora de parlar de Rocío Carrasco, perquè sap que tot el que diu és estudiat al detall. Tot i això, no ha pogut guardar silenci quan a 'Viva la vida' han parlat sobre la famosa sentència de Rocío Flores. Recordem que el 2012, la jove va ser condemnada per un presumpte delicte de maltractament.

Bollo creu que Rocío Flores té dret a fer la seva vida, no a viure condemnada per la seva mare. Assegura que ella va patir molt, però que va suportar que els seus dos fills estimessin Chiquetete. El cantant, segons la seva exdona, també era un maltractador, però tenia dret a estar amb ells.