Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i el seu representant, Agustín Etienne

Arancha, la famosa que pot destapar la gran mentida de Rocío Flores

La que va ser parella d'Agustín Etienne té les claus de la seva relació real amb Rocío Flores

A Rocío Flores li està sortint tot malament. I és que la seva intervenció estel·lar a 'El programa de Ana Rosa' amenaçant d'explicar les seves vivències amb Fidel Albiac s'ha vist eclipsada molt aviat. Sí, perquè els missatges que suposadament s'intercanviava durant el programa amb el seu representant delataven la realitat de l'assumpte.

L'estratègia passava clarament per redoblar els atacs a la seva mare i començar a 'donar bombo' a un documental propi. «Has de fer un esquer per al qual és nostre», li deia Agustín Etienne a Rocío, segons 'Socialité'. «Has de dir la següent frase: 'el dia que jo parli cau Espanya'».

Rocío va seguir a ulls clucs les suposades ordres del seu representant, puix que Agustín Etienne s'ha convertit en l'ombra de Rocío durant aquestes darreres setmanes d'infart. Fins i tot l'ha acompanyat al metge, concretament a la revisió de la seva recentment operació de pits.

Imatge de Rocío Flores mirant el mòbil acompanyada d'Agustín Etienne, el seu representant
Agustín Etienne, l'ombra de Rocío Flores | GTRES

D'altra banda, en el passat, Etienne també va ser home de confiança d'Antonio David, el pare de Rocío. Quan Olga Moreno va sortir de 'Supervivientes', Etienne va estar en totes les negociacions amb la cadena pel seu programa especial. Fins i tot ell és qui empeny David Flores Carrasco a abraçar Olga a la final del 'reality'.

Sembla doncs que en aquesta família, no fan un pas, sense que Agustín estigui darrere. I qui és darrere d'Etienne? Doncs una famosa, que va estar sortint amb ell durant molts anys i que el coneix a la perfecció.

Arancha de Benito, la dona que millor coneix Agustín Etienne

Arancha de Benito és una icona de la moda i els 'photocalls'. Es va donar a conèixer per ser l'exdona del futbolista José María Gutiérrez, més conegut com a 'Guti'. No obstant això, posteriorment a ell, Arancha va estar sortint amb Agustín Etienne durant sis anys, pel qual coneix al mànager a la perfecció.

Imatge d'Agustín Etienne i Arancha de Benito agafats de la mà pel carrer
Agustín Etienne i Arancha de Benito van ser parella durant sis anys | GTRES

Arancha coneix el tipus de personalitat d'Agustín i el grau d'implicació que pot tenir als passos que fa Rocío Flores. Tot i que la parella va liquidar el seu romanç l'any 2019, segueixen mantenint una bona relació. Així que, és probable que Arancha estigui al corrent de què es cou al nucli dur de la família Flores.

Arancha i Agustín van estar junts quan ell es va veure involucrat en l'escàndol entre Toño Sanchís i Belén Esteban. Sí, perquè Agustín va tenir com a mestre en el negoci de la representació Toño, per a qui va treballar uns anys.

Però, un cop salta l'escàndol de la suposada estafa de Toño a Belén, Agustín i Arancha es posicionen al costat de la de Paracuellos. De fet la seva presència als jutjats va ser decisiva per decantar la balança judicial a favor seu.

Després d'això, Agustín es va convertir en el seu representant, la qual cosa li va generar uns notables ingressos. A més a més, va estar una temporada amb Kiko Rivera, però aviat es van cansar l'un de l'altre.

Finalment, la col·laboradora de 'Sálvame' va trencar la relació amb Etienne arran del primer documental de Rociíto. I és que Agustín ja representava llavors Antonio David i la seva família, per això la de Paracuellos es va alinear amb la part contrària.

Però, per la seva banda, Agustín va haver d'escollir i, fidel al seu olfacte per als diners, va triar Rocío Flores, una de les noves màquines de generar diners a la televisió.

Agustín Etienne, un mànager cada cop més mediàtic

Precisament, una de les virtuts d'un bon representant és la discreció i el fet de moure's bé entre bambolines. Quan ell mateix passa a ser el focus de l'interès, la seva feina es desvirtua.

Fins ara, Etienne sempre ha aconseguit passar desapercebut i moure els fils des de l'ombra. Fins i tot sortint amb una dona famosa com Arancha de Benito, ja que mai va ocupar ni portades, ni grans titulars.

No obstant això, ara la cosa està canviant i els seus missatges amb Rocío Flores estan destapant la seva gran importància en tot aquest assumpte. Decidirà algun dia Arancha de Benito explicar el que sap d'Agustín? O serà el mateix Agustín, ara que l'han enxampat a 'Socialité', qui vulgui donar explicacions?