Primer pla de Belén Rodríguez

El noi de 23 anys amb qui es va ficar al llit Belén Rodríguez: «Cinc hores fotent-li»

Belén Rodríguez ha parlat sense embuts de la seva vida sexual

Belén Rodríguez, de 55 anys, és una de les col·laboradores de televisió que més interès mediàtic han suscitat aquests últims mesos. Primer, per les ferotges crítiques que va fer a Antonio David i a Rocío Flores. Segon, perquè s'ha atrevit a parlar de si mateixa a 'Sábado Deluxe'.

En concret, s'ha obert completament sobre la seva vida personal i més íntima. Ha fet confessions sorprenents, com per exemple, que va viure una 'marató sexual' amb un jove de 23 anys.

Belén Rodríguez va tenir relacions sexuals amb un noi de 23 anys

El mes d'octubre passat, Belén va anar al 'Deluxe' disposada a sotmetre's al polígraf. Va assumir el repte, i la veritat és que ho va fer molt bé, ja que es va sincerar com mai. En efecte, va sorprendre tothom revelant detalls molt íntims.

En concret, va parlar que feia molts anys que no s'enamorava, ja que els seus amics eren gais i es movia per locals d'ambient. A més, es va esplaiar comentant aspectes de la seva vida sexual.

No va tenir embuts per a exposar que l'última vegada que havia tingut relacions va ser el mes de desembre passat amb un noi de només 23 anys. Així, va explicar: «No sabia que tenia aquesta edat. Bé, quan el vaig conèixer, no ho sabia. Després, quan em vaig ficar al llit amb ell, sí».

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com a Belén Ro, al plat de La Casa Fuerte
Belén Rodríguez ha confessat que va tenir relacions amb un noi de 23 anys | Telecinco

Un jove amb qui va tenir una experiència que no oblidarà: «L'endemà, per circumstàncies, no tenia clar què havia fet. Jorge em va aconsellar que mirés les càmeres, i només puc dir que em moria de vergonya».

«Va estar cinc hores fotent-li. Em vaig aixecar adolorida».

Altres confessions sexuals de Belén Rodríguez

La madrilenya va sorprendre els espectadors i col·laboradors amb més coses íntimes que va explicar. Per exemple, va relatar que una vegada va trencar el llit tenint relacions sexuals a casa de Carmen Borrego. Però una de les que més va cridar l'atenció va ser que havia fet un trio amb Jorge Javier Vázquez.

També va deixar palès que és una dona molt oberta en aquest sentit. «Tots els homes amb qui m'he ficat al llit en aquell moment m'agradaven. No poso límits, m'agrada experimentar-ho tot», va afirmar.

Homes amb qui ha tingut relacions en llocs molt pintorescos, com una cabina de telèfon o un telefèric. I és que, tal com va reconèixer, «jo vivia amb la meva mare i ells no tenien casa».

A plató li van preguntar per la identitat de les seves conquestes, i no va dubtar a respondre. Per exemple, va afirmar que molts nois eren desconeguts, però que també ha estat amb gent famosa. Entre aquests, dos actors famosos, concursants de diferents edicions de 'Gran Hermano' i presentadors de televisió, un d'ells de TVE.

En aquesta ostentació de sinceritat, Belén va aprofitar per a negar especulacions. Va manifestar que, tot i que sempre havia circulat el rumor, mai ha tingut res amb Alessandro Lequio ni amb Kiko Matamoros. Això sí, va confessar que havia tingut un somni eròtic amb aquest últim.

Entre rialles, va relatar: «Fa dos o tres anys, en somnis vaig fotre un polvo amb ell que flipes». Fins i tot va afegir que havia fantasiejat amb un altre col·laborador: «A més, fa poc vaig somiar que feia una orgia amb Kiko Jiménez».

Kiko Matamoros amb els ulls ben oberts mostrant una cara de sorpresa o incredulitat
Belén Rodríguez va tenir un somni pujat de to amb Kiko Matamoros | GTRES

Finalment, Belén va deixar clar que continua tenint la ment molt oberta. Tant és així, que va explicar: «Amb dones no he estat mai, tot i que m'encantaria provar-ho».