Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de Jordi González mirant a càmera, somrient en primer pla i logo de "Lazos de Sangre"

La norma que ha posat Jordi González per seguir treballant a 'Lazos de sangre'

Jordi González ha deixat clar el que ha sol·licitat i el que sol·licitaria per continuar a 'Lazos de sangre'

La tornada de Jordi González a la televisió ha estat un dels esdeveniments més esperats pels aficionats de l'entreteniment. El veterà presentador ha tornat a l'horari nocturn de la petita pantalla per conduir la nova temporada de Lazos de sangre. Un format emblemàtic de TVE que explora la vida i la trajectòria de figures icòniques de la cultura i societat del nostre país.

Captura de Jordi González com a presentador de Llaços de Sang
Jordi González torna a conduir 'Lazos de sangre' | RTVE

Davant aquest nou camí professional, Jordi González ha donat unes declaracions sobre aquest format. Ha explicat quina exigència ha fet, directament o indirectament, per continuar-hi. I també fins i tot què estaria disposat a demanar en el futur a la direcció d'aquest.

Jordi González es posa al capdavant novament de Llaços de sang

L'estrena de la nova temporada de Lazos de sangre, el passat 12 de juny, va aconseguir repercussió. Jordi González, conegut per la seva habilitat per fer debats, es va mostrar feliç amb el resultat i per aquest nou repte professional.

Segons va explicar en una entrevista recent, va acceptar tornar a la televisió a causa de l'alta qualitat de l'espai. I perquè combina biografies visuals de persones o sagues importants amb testimonis i anàlisis profunds, proporcionant una visió completa i emocionant de les seves vides.

Il·lusionat i feliç per aquesta segona temporada al capdavant del format esmentat és com s'ha mostrat el presentador en una entrevista que ha concedit a diversos mitjans. Així, ha exposat que "és un estímul sempre fer un programa que t'agrada".

Plató del programa de Julio Iglesias de Llaços de Sang, amb Jordi González
Jordi González ha revelat la novetat necessària del programa segons ell per a aquesta temporada | RTVE

De la mateixa manera, Jordi ha deixat clara la sol·licitud que, d'una manera o altra, va fer i s'ha complert en aquest nou lliurament. Ha dit: "Em fa molta il·lusió aquest plató, perquè per mi el de l'any passat era fosc. No dic que fos lleig, dic que era fosc, com a molt de nit".

"Llavors, em ve més de gust que tingui llum. Que tot es vegi millor". En aquesta ostentació de sinceritat, González ha manifestat també què no estaria disposat a tolerar conduint Lazos de sangre.

Ha admès que "Si em parlessin de portar algun col·laborador que particularment em resultés detestable, demanaria si us plau que no hi fos. En cap cas, muntaria una guerra, dient ell o jo, però pot passar alguna vegada".

I parlant de companys ha deixat de manifest que està feliç perquè es podrà retrobar amb Chelo García Cortés. Ha confessat que "de tants anys treballant junts, ens mirem i ens intuïm".

Els detalls de la nova temporada de Jordi González al capdavant de Lazos de sangre

El programa, que va estrenar la seva nova temporada amb la figura de Paquirri, continua destacant-se per la seva capacitat de barrejar la nostàlgia del passat amb la rellevància del present.

En aquesta nova temporada, Lazos de sangre celebrarà el seu setè aniversari amb episodis dedicats a figures tan destacades com Carmen Martínez Bordiú, Raphael, així com Ana Belén i Víctor Manuel.

Aquests capítols no només exploraran les seves trajectòries professionals, sinó també les seves vides personals, mostrant-ne tant els èxits com els moments més difícils.

Captura de Jordi González a l'especial de Llaços de Sang de La 1
Jordi González abordarà la vida de molts famosos en aquesta segona edició | RTVE

Així mateix, es continuarà en la línia que Jordi González ha destacat: l'enfocament 360º del programa, que inclou els èxits i moments feliços dels protagonistes, com els seus errors i desafiaments. I és que aquesta profunditat a la narrativa és el que ha consolidat Lazos de sangre com un referent a la televisió espanyola, combinant entreteniment amb rigor i respecte.