Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Anabel Pantoja somrient i, al costat, una imatge amb David Rodríguez amb interrogants i un emoji de sorpresa

Publiquen una foto d'Anabel Pantoja embarassada que acaba amb totes les especulacions

Anabel Pantoja no ha trencat amb el seu xicot, malgrat que Lydia Lozano hagi destapat una presumpta deslleialtat

Anabel Pantoja ha sorprès tots els seus seguidors en compartir una imatge que confirma la seva bona relació amb David Rodríguez. A la fotografia, publicada al seu compte d'Instagram, apareix ella posant a la platja i lluint una incipient panxa que ha tancat totes les especulacions.

La neboda d'Isabel Pantoja travessa un dels moments més feliços de la seva vida. Als 36 anys, la influencer espera amb il·lusió l'arribada del seu primer fill, fruit de la seva relació amb David Rodríguez, un reconegut fisioterapeuta. La notícia del seu embaràs ha estat un llamp de llum per a Anabel, que ha compartit aquesta aventura amb els seguidors.

L'embaràs d'Anabel Pantoja ha estat envoltat de rumors i polèmiques. Lydia Lozano, companya d'Anabel a la televisió, va insinuar que David Rodríguez li havia estat deslleial.

Tot i això, Anabel ha decidit ignorar aquests rumors i ha mantingut la seva relació amb David, demostrant que el seu amor és més fort que qualsevol especulació. La foto va ser publicada aquest dissabte, 15 de juny, on Anabel llueix la tripita d'embarassada a la platja. No hi ha dubte que és una prova que està millor que mai amb la parella.

Anabel Pantoja presumeix del seu xicot

Anabel i David compten els dies per poder tenir el seu bebè als braços. Segons Belén Esteban, amiga propera d'Anabel i col·laboradora al programa Ni que fuéramos Shhh, la parella planeja organitzar una festa a principis de juliol per revelar el sexe del nadó.

La neboda d'Isabel Pantoja ha optat per allunyar-se de les controvèrsies i centrar-se a gaudir del seu embaràs. Les declaracions recents d'Omar Sánchez sobre l'estat d'Anabel han estat ignorades per la influencer, que prefereix mantenir-se al marge de qualsevol drama mediàtic.

Muntatge de fotos d'Anabel Pantoja embarassada i, de fons, una imatge de roba de nadó de color rosa i blau
Anabel Pantoja podria revelar el sexe del nadó que espera al juliol | Instagram, @anabelpantoja00, Atlasstudio, catalunyadiari.com

El dissabte, 15 de juny, segur que serà recordat per Anabel Pantoja com a jornada especial. La parella va gaudir d'un dia de platja a les Canàries, acompanyats per alguns amics.

Anabel Pantoja, amb un somriure radiant, es va submergir al mar per primera vegada des que està embarassada. L'emoció del moment va quedar capturada en una sèrie de fotografies que la noia va compartir amb els seus seguidors.

La imatge més esperada de Anabel

A les imatges, Anabel Pantoja llueix un biquini vermell que en ressalta la felicitat i la panxa d'embarassada. Al costat seu, David Rodríguez es mostra afectuós i atent, tocant suaument la panxeta d'Anabel en un gest ple de tendresa. “El nostre primer dia de platja a casa nostra i paradís”, va escriure la influencer en una de les publicacions, reflectint la pau i alegria que sent en aquest moment.

Muntatge de dues fotos d'Anabel Pantoja i David Rodríguez abraçats al mar
David Rodríguez es mostra afectuós i atent amb Anabel Pantoja | Instagram, @anabelpantoja00, catalunyadiari.com

La reacció dels seguidors d'Anabel no es va fer esperar. Milers de comentaris van inundar la seva publicació, plens de felicitacions i bons desitjos per a la futura mare. La foto ha servit per aclarir qualsevol dubte sobre la seva relació i embaràs.

Anabel Pantoja ha demostrat que, malgrat les dificultats i els rumors, és possible trobar la felicitat i gaudir dels moments més importants de la vida. El seu embaràs n'és un exemple clar, i els seus seguidors estan encantats de poder acompanyar-la en aquesta meravellosa etapa.