Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de Gema López en primer pla mirant a càmera i una imatge circular de Terelu Campos

Gema López no calla: la seva opinió sobre l'estafa que ha patit Terelu Campos

Gema López ha mostrat una empatia absoluta amb la víctima, la que va ser la seva companya al desaparegut ‘Sálvame’

Al món del cor, pocs moments causen tant enrenou com quan una figura pública pateix una estafa. Aquest ha estat el cas recent de Terelu Campos, que n'ha estat víctima. Situació que ha sortit a la llum i que ha deixat molts dels seus seguidors i col·legues consternats.

Una de les veus més ressonants en aquest tema ha estat la de Gema López. Ella, que va ser companya de Terelu Campos a Sálvame, no ha dubtat a expressar la seva opinió sobre el succés al programa Espejo Público.

Muntatge de fotos de Terelu Campos i Gema López al plató de 'Sálvame' a Telecinco
Terelu Campos i Gema López van ser companyes a 'Sálvame' | Mediaset

L'estafa a Terelu Campos

Terelu Campos, una de les personalitats més conegudes de la televisió espanyola, ha patit una estafa que ha afectat no només la seva economia, sinó també la seva tranquil·litat personal. Aquest fet, que ha generat una onada d'indignació i solidaritat entre els seus col·legues, és un tema recurrent als mitjans de comunicació. La gravetat de l'assumpte ha portat diverses figures del mitjà a opinar sobre els fets, i Gema López no n'ha estat l'excepció.

La presentadora malaguenya s'ha convertit aquests dies en notícia per una cosa realment inesperada. En concret, perquè, com s'ha revelat a Ni que fuéramos, està sent víctima d'un seriós problema econòmic. Pel que sembla, segons Kiko Hernández, ella fa uns anys va deixar-li 50.000 € a un antic novio perquè pogués muntar un negoci.

Muntatge de Kiko Hernández i Terelu amb unes borses de la compra i el signe de l'euro
La situació de Terelu Campos ha estat Revelada a 'Ni que fuéramos' | Telecinco, TVE, Canva Pro, catalunyadiari.com

Tot i això, ha passat el temps i la germana de Carmen Borrego continua sense recuperar aquesta copiosa xifra. I la situació es complica perquè, a més, ella no va signar cap document que justifiqués el préstec. Document que ara li serviria de manera important per reclamar els diners legalment.

Gema López opina a Espejo Público sobre el problema de Terelu Campos

Durant l'última emissió d'Espejo Público, Gema López, reconeguda per la seva franquesa i coneixement del món del cor, ha abordat el tema de l'estafa patida per Terelu Campos. Ho ha fet demostrant una vegada més la capacitat per tractar temes delicats amb una barreja d'empatia i crítica.

Captura de Gema López com a col·laboradora d'Espejo Público a Antena 3
Gema López ha abordat l'assumpte al seu programa sense miraments | Atresmedia

La periodista ha exposat: “Ella havia posat tota la confiança i part dels seus diners en un exnòvio. Ho havia fet de cara a fer algun tipus de negoci. I la jugada li ha sortit malament”.

En aquest punt, Gema ha destacat allò que considera més dur d'aquesta problemàtica. Ho ha fet afirmant: “Jo crec que el que ha patit és una estafa doble. Perquè ja no són només els 50.000 €, si això t'ho fa una persona en què confies molt, això fa molt més mal”.

Terelu Campos, coneguda per la seva fortalesa i caràcter, ha mantingut una postura ferma davant de la situació. Tot i l'impacte emocional i financer de l'estafa, Campos ha preferit mantenir-se en silenci i no donar-ne dades. És clar que prefereix solucionar les coses fora dels platós de televisió.

Caldrà esperar per veure si finalment decideix parlar, donar-ne més detalls i fins i tot prendre mesures judicials. Encara més, potser nova informació apareixerà molt aviat a Ni que fuéramos.