Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jordi Hurtado en primer pla, mirant a càmera, somrient i usant unes ulleres vermelles, amb un emoji de col·lisió i un de signes d'interrogació

Jordi Hurtado llança un missatge abans del seu aniversari que confirma les sospites

Als seus recents 67 anys, Jordi Hurtado revela quins són els seus plans respecte a una possible jubilació

Jordi Hurtado és el presentador més longeu de la televisió espanyola. De fet, acaba de fer 67 anys. Conegut per la seva eterna joventut i la seva inesgotable energia, Hurtado segueix al capdavant de l'exitós programa Saber y ganar.

Aquest carismàtic presentador ha captivat l'audiència durant dècades i ha esdevingut una figura entranyable i respectada en el panorama televisiu. La seva longevitat a la petita pantalla i la seva passió per la feina han estat tema de conversa durant anys.

Des dels seus inicis el 1985 amb Si lo sé no vengo, Jordi Hurtado ha demostrat una dedicació i professionalisme infrangibles. La seva tasca al capdavant de Saber y ganar ha consolidat el seu estatus com una autèntica llegenda de la petita pantalla.

Fotografia grupal dels magnífics de Saber i guanyar amb Jordi Hurtado
Jordi Hurtado porta al capdavant de 'Saber y Ganar' 26 anys | RTVE

Jordi Hurtado confirma les sospites sobre la seva jubilació

En una entrevista recent, Jordi Hurtado, va tornar a respondre a una pregunta habitual per a ell. Va parlar sobre la possibilitat de jubilar-se, ja que ja té l'edat per poder-ho fer.

Tot i els anys i la intensa càrrega de treball, Jordi Hurtado no contempla la retirada. “No, per res! Jo només en tinc seixanta i alguna cosa… i per mi el verb 'jubilar' no m'ho plantejo. La feina et dona energia”, va comentar.

Aquesta declaració reafirma el compromís amb la seva carrera i el seu amor per la televisió. Per Hurtado, cada dia davant de la càmera és una oportunitat per connectar amb l'audiència i continuar fent el que més li agrada.

Fotografia de Jordi Hurtado subjectant un targetó de Saber i Guanyar
Als 67 anys, Jordi Hurtado segueix sense pensar en la jubilació | RTVE

Una de les raons que motiva Jordi Hurtado a continuar treballant és l'afecte i el reconeixement del públic. “És meravellós, és el millor que pot passar a un professional que ja fa tants anys que està en aquest mitjà: que rebis afecte, que la gent t'estimi pel que fas”, va declarar.

El presentador destaca la importància de sentir-se valorat per l'esforç i la dedicació que posa a cada programa. “Jo, quan arribo a casa, estic totalment destrossat perquè en gravar estic molt amunt, sempre com si fos el primer programa que faig”, va explicar.

Jordi Hurtado també subratlla la importància de mantenir-se actiu tant físicament com mentalment. “Per mi és bàsic això de caminar cada dia i arribar als 10.000 passos. Avui he sentit que és molt important, és una gran prevenció de salut. Cal moure's i estar molt actiu”, va afirmar.

Aquesta filosofia de vida es reflecteix a la seva feina, on continua demostrant una vitalitat i entusiasme que inspiren els seus seguidors. Hurtado és un exemple de com la passió de manera que un fa pot ser una font inesgotable d'energia i motivació.

Fotografia de Jordi Hurtado en primer pla, mirant a càmera, somrient i usant un vestit amb unes ulleres de color vermell
Jordi Hurtado no vol ni parlar de la seva retirada | Europa Press

Saber y ganar no només és un concurs, sinó una referència al món de la televisió. Hurtado destaca amb orgull: “Fixa't Saber y ganar en allò que s'ha convertit, en una gran referència! És la referència dels concursos. I aquests anys han nascut molts formats i han desaparegut”.

“Nosaltres, els pobrets. Mai no ens donaven premis, no guanyàvem, però ens vam anar consolidant com una marca. I aquí estem. I que la gent conegui la marca del programa i ens conegui tal com som, és el millor que hem fet”, va afegir.

Jordi Hurtado continua demostrant que l'edat només és un número. A més, ensenya que l'amor per allò que fa pot ser la font d'energia més gran.