Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Terelu Campos de fons amb una foto rodona de Kiko Hernández a l'esquerra

Terelu Campos explota, estira la manta i destapa la mentida de Kiko Hernández

Terelu Campos reconeix que li deuen diners, però promet que no ha deixat 50.000 euros a ningú

Terelu Campos ha explotat al programa D Corazón i ha deixat tots bocabadats. La col·laboradora no ha dubtat a destapar el que ella considera una gran mentida de Kiko Hernández, el seu antic company de Sálvame. La polèmica s'ha centrat en un suposat préstec de diners que Terelu hauria fet i que, segons Kiko, encara no se li ha tornat.

Tot va començar quan Kiko Hernández va assegurar que Terelu Campos havia prestat 50.000 euros a una persona i que aquesta encara no li havia tornat. Les paraules de Kiko no van trigar a generar un enrenou mediàtic, despertant l'interès i l'especulació entre els seguidors de Ni que fuéramos.

Hernández va afirmar amb seguretat que Terelu estava enfrontant una situació difícil a causa d'aquest préstec no reemborsat. Va suggerir que la filla de Maria Teresa Campos estava en una posició incòmoda i que la situació li passava factura emocionalment.

Captura de Terelu Campos assenyalant a càmera a Mañaneros
Terelu Campos està molt dolguda | RTVE

Terelu Campos no va trigar a respondre a aquestes acusacions. En una intervenció al programa D Corazón, la comunicadora es va mostrar visiblement molesta i va decidir abordar el tema de cara, aclarint cada punt de les declaracions de Kiko Hernández.

"No he deixat diners," va començar Terelu, desmentint categòricament la informació difosa pel seu company. Va explicar que, encara que és cert que li deuen diners, la xifra esmentada per Kiko no es correspon amb la realitat.

"És totalment mentida que jo hagi deixat o m'hagin demanat 50.000 euros", va afirmar de manera contundent.

Terelu Campos perd la paciència

Terelu Campos també va aprofitar l'ocasió per fer una petició: "Demano que s'expliquin les coses com són". Per a ella, és fonamental que es faci servir la veritat i s'evitin els malentesos que puguin sorgir arran d'informacions incorrectes o tergiversades.

Captura de Terelu Campos enfadada a D Cor
Terelu Campos ha explotat | RTVE

Campos va anar més enllà en la seva intervenció, oferint detalls addicionals sobre la situació econòmica i els deutes que li preocupen.

"La persona que em deu diners és algú de qui jo no he parlat mai i no és l'única persona que em deu diners," va revelar. D'aquesta manera va suggerir que hi ha més casos i que aquests no han estat objecte de discussió pública fins ara.

Terelu es va mostrar incòmoda parlant del tema, descrivint la situació com a "incòmoda".

Terelu dona explicacions: "No he deixat diners"

La presentadora va subratllar que la versió explicada per Kiko Hernández no era certa i que les coses no són com s'han explicat: "Jo no he dit que ningú no em degui diners, he dit que no he deixat diners". Amb aquest aclariment, Terelu busca posar fi als rumors i deixar clar quina és la realitat de la seva situació.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández s'ha equivocat | Canal Quickie, TEN TV

Les paraules de Terelu Campos han ressonat amb força a l'àmbit televisiu i entre els seus seguidors. Molts han mostrat el seu suport a la presentadora, valorant-ne la sinceritat i la valentia per enfrontar públicament les falses acusacions.

En xarxes socials, els comentaris s'han multiplicat, amb opinions dividides entre els que donen suport a Terelu i els que creuen en la versió de Kiko Hernández.