Nou de cada deu joves espanyols volen innovar amb el sexe i sortir de la rutina

«El missioner» i «el gosset» són les postures més practicades entre les persones de 18 i 35 anys, però la pràctica totalitat d'ells voldria innovar en les seves relacions, segons un estudi de la marca de preservatius Control

Els joves espanyols volen innovar amb les seves relacions sexuals. Foto: Cedida.

Gairebé nou de cada deu joves (el 87%) volen provar coses noves en el sexe amb les quals sortir de la rutina i s'atrevirien a fer el pas de practicar altres postures, tenir relacions en algun lloc públic o usar joguines sexuals de risc controlat. Aquesta és la principal conclusió de l'estudi que ha elaborat l'empresa Control sobre «Els joves espanyols i el sexe» a partir de dues mil entrevistes a homes i dones d'entre 18 i 35 anys, segons publica La Vanguardia.

«El missioner» i «el gosset» segueixen sent per golejada les postures més practicades (un 69,75 % i un 48,95 %, respectivament) i el llit també continua sent el lloc preferit per practicar sexe. Per això als joves els agradaria trencar aquesta monotonia i inclouen també en la seva llista de maneres d'acabar amb aquesta rutina gravar una escena porno i tenir relacions amb la parella d'un amic o amb algú del mateix sexe.

Els habitants de La Rioja i Balears, segons l'enquesta, són els més disposats a innovar (92% en tots dos llocs), seguits dels andalusos (91%), i els que menys els navarresos, càntabres i gallecs que són els que es mostren més conformes amb els seus hàbits sexuals. Una altra dada a tenir en compte: el 34% dels joves afirma haver mantingut relacions sexuals o cibersexe a través d'internet, encara que la major part es resisteix a compartir continguts sexuals a través dels seus telèfons mòbils, ja que només un 23% reconeix haver-los enviat.

La primera relació, abans de la majoria d'edat

Segons el baròmetre d'aquest any, la mitjana d'edat a la qual es manté la primera relació sexual s'avança en més d'un punt dels 18,9 anys de 2015 als 17,5 anys de 2016. Quatre de cada deu enquestats confessa que va tenir la seva primera trobada entre els 14 i els 17 anys.

El 60 % dels joves espanyols considera que el sexe juga un paper molt important en les seves vides i el 32 % li atorga una importància mitjana, però a més vuit de cada deu afirma estar satisfets o molt satisfets amb les relacions que mantenen. Els canaris i de La Rioja són els que es mostren més conformes de tot el mapa, ja que atorguen a les seves relacions un notable alt.

Els joves tenen una mitjana de 85 relacions sexuals a l'any, és a dir, tenen sexe cada quatre dies, encara que els agradaria tenir una mitjana de 194 anuals. Els de La Rioja són els que més sexe practiquen amb una freqüència de cada 2,9 dies (125 vegades a l'any) entre cada relació, seguit dels canaris que tenen sexe cada 3,6 dies (cent vegades a l'any) i catalans que gaudeixen cada 3,9 dies (92 vegades a l'any).


Comentaris

envia el comentari