Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Nou escàndol d'Enrique Ponce: el lleig que li ha fet a la seva exdona

Federico Jiménez Losantos revela el motiu pel qual el torero encara no ha signat el divorci

Està molt feliç amb Ana Soria, però Enrique Ponce sembla no voler separar-se de Paloma Cuevas, ja que encara no ha signat el divorci. Avui, a 'Es la mañana de Federico', Isabel González, Alaska i Daniel Carande han parlat sobre les declaracions que la revista 'Hola' havia realitzat sobre l'empresària.

«'Hola' parla per Paloma. Es mulla totalment amb Paloma», sentenciava Daniel Carande. Sembla que Paloma Cuevas estaria desitjant separar-se de qui va ser el seu marit durant més d'una dècada i així poder iniciar els seus plans de viure a l'estranger. Per altra banda, el torero també podria refer la seva vida amb Ana Soria amb «un casament civil, perquè la nul·litat eclesiàstica mai ha estat sobre la taula».

«Jo vaig dir que Enrique Ponce no signava per la senzilla raó que el padrí d'Anita és Baltasar Garzón, i ell no ha signat el divorci i ja té una altra relació. I si ell és el padrí, amic del pare, la solució de Paloma els semblarà que és massa amistosa i que l'altre pot treure'n més», ha revelat Federico Jiménez Losantos a 'esRadio'.

L''engany' d'Enrique Ponce a Paloma Cuevas

Sembla que aquest seria el veritable engany del torero cap a la que era la seva dona, a més de la seva suposada infidelitat amb l'estudiant de Dret. «En això s'equivoca Paloma, si creu que farà efecte. Tan sols cal veure Enrique Ponce amb Ana Soria, està cec, no veu més enllà ni veurà», ha dit Jiménez Losantos.

«Han estat enganyant Paloma i la família, dient que signarien i no ho fan, que la relació era recent i, en realitat, ja fa dos anys que surten junts. La família de Paloma és gent boníssima i no creien que Enrique els pogués enganyar, però ho ha fet, i qui t'enganya una vegada, ho fa vint cops més», continuava dient el director de 'Las mañanas de Federico'.

Ja han passat sis mesos des que va sortir a la llum el romanç entre la d'Almeria i el torero. Tot i que tots dos asseguraven que fa pocs mesos que estan junts, la veritat és que tot apunta que Ponce podria haver estat infidel a Paloma durant dos anys, la qual cosa ens deixaria molt més clar perquè el torero té tanta complicitat amb la seva actual parella.

Mentrestant, Paloma Cuevas continua mantenint-se al marge de la polèmica i són comptades les aparicions de l'empresària a la televisió després que la relació sortís a la llum.