Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Nou gir: La prova que demostra quan va canviar tot entre Rocío i Antonio David

Rociíto narra en el documental com els seus embarassos van canviar per complet la relació amb la seva exparella

El documental de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', segueix en el punt de mira de la premsa del cor. En l'últim episodi, la filla de Rocío Jurado narra com va viure el seu segon embaràs en l'estiu de 1998. En el seu relat explica com Antonio David Flores va maltractar-la psicològicament amb infidelitats, discussions, agressions i amenaces.Tot i això, les revistes afirmaven que la parella estava molt feliç estiuejant a Chipiona, però Rociíto assegura que en realitat vivia un infern. Segons el seu testimoni, Antonio David va voler llançar-la per la finestra, i fins i tot va arribar a dir que «per culpa de la gelosia malpariràs al meu fill».

Així doncs, Rocío Carrasco ha descrit l'incident i assegura que Antonio David no va parar fins que no va esmentar la mort: «M'estava pressionant la panxa contra la vora de la finestra. Vaig girar el cap com vaig poder i vaig dir-li que procurés matar-me quan arribés a baix. Llavors va prendre consciència i em va deixar anar ràpidament».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Luz de Gas' i el maltractament psicològic

Rocío Carrasco va haver de conviure amb comentaris com: «Estàs boja, les hormones de l'embaràs t'estan afectant el cap» o «La gelosia t'està tornant boja, per culpa de la gelosia malpariràs al meu fill».

És per això que Ana Bernal-Triviño, professora i periodista de la Universitat Oberta de Catalunya, ha volgut explicar que aquest tipus de maltractament es basa a fer ús de l'agressió verbal per debilitar la figura de la víctima fins al punt de fer-ne un individu fàcilment vulnerable.

El maltractador aconsegueix que la víctima es cregui tot el que ell diu i en aquest moment, «la persona que agredeix acaba lentament amb el criteri personal de la seva víctima, en una espiral d'invalidació que li fa dubtar de les seves percepcions, emocions i sentiments», explica l'experta en salut mental. La part dominant disposa del poder per fer les coses al seu beneplàcit, ja que és més segura que la segona, i tot allò que opini està ben vist. 

El primer embaràs també va ser un infern

Rocío Carrasco va viure amb molta felicitat la notícia del seu primer embaràs i assegura que «era el més gran i important que em podia passar». Tot i això, la reacció d'Antonio David no va ser la mateixa.

«Vaig dir-li que estava embarassada, i ell va caure a terra. L'únic que deia era que no podia ser, que no podia ser. Antonio David sabia que si dins meu existia la mínima possibilitat de no voler tenir el nadó, m'hauria obligat a canviar d'opinió. Em va dir: comunica-ho tu als teus pares i als meus, perquè a mi em maten», explica Rocío en el documental. 

Així doncs, la filla de Rocío Jurado va ser l'encarregada d'explicar-ho a tothom, i la família Flores no va reaccionar de la millor manera. Haurem d'esperar al pròxim capítol per veure com avança la història.