YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nou missatge de Sara Carbonero a les xarxes socials enmig de la tempesta amb Casillas

La periodista ha publicat unes paraules que han sorprès i generat desconcert

Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer
Nou missatge de Sara Carbonero a les xarxes socials enmig de la tempesta amb Casillas  | GTRES

En els últims dies, si hi ha dos protagonistes en la premsa del cor, aquests són Sara Carbonero i Iker Casillas. El motiu? Que la revista 'Lecturas' ha anunciat en exclusiva la seva separació, aparentment, per un desgast de la relació.

Sigui com sigui, el que és cert és que cap dels dos ha confirmat o desmentit la notícia, però també ho és que qualsevol cosa que diguin o facin és vista amb lupa. I això és el que ha passat ara amb una publicació de la periodista en xarxes socials, concretament, aquesta ha generat sorpresa i desconcert, ja que pot admetre moltes interpretacions.

L'últim missatge de Sara Carbonero

En el seu compte d'Instagram és on l'encara dona de Casillas ha fet una publicació, una cosa que fa de forma habitual. En aquest cas, ha compartit una imatge que sembla treta d'una pintura surrealista, ja que apareix un núvol del qual surt una escala que va a parar a un llit, on està situat enmig d'un camp, entre flors.

Aquesta singular instantània l'ha acompanyat del següent missatge: «De somnis es construeix la realitat». Un missatge que, sense cap dubte, ha deixat perplex a tothom perquè té una infinitat de possibles interpretacions. Les esmentades paraules poden reflectir tant el seu caràcter idealista com també el seu desig que tots els anhels que posseeix es materialitzin de veritat.

I entre aquests poden estar somnis professionals, noves metes, però també altres més personals, referint-se a desitjos relacionats amb la seva salut, amb els seus fills o, fins i tot, amb Iker. Està clar que és una frase bastant desconcertant i que només Sara Carbonero sap el que ha volgut expressar amb ella.

 

Els seus seguidors responen a la publicació

Més de 77.000 'm'agrada' ha aconseguit aquesta publicació de la periodista a Instagram i, entre aquests, hi ha els de la millor amiga de Sara, Isabel Jiménez, i els de famoses com a Paloma Cuevas o Nagore Robles.

No obstant això, també ha generat una llarga llista de comentaris dels seus seguidors. Uns han manifestat estar totalment d'acord amb la frase en qüestió i altres han exalçat la bellesa d'aquesta i de la imatge, i això sense passar els que afegeixen el seu matís a aquestes paraules. I és que mostra de tot això són missatges com ara aquests:

  • «Els somnis en els núvols, triple salt mortal».
  • «Sens dubte. Salutacions, molta salut i molt d'amor per a tu».
  • «De somnis s'alimenta l'esperança».
  • «Per pujar al cel es necessita una escala gran».
  • «La fantasia és només el principi».
  • «I de realitats el present, el dia a dia, i de somnis el futur».

 

Les seves publicacions en el punt de mira

No només l'esmentada imatge i la frase que l'ha acompanyat han generat interès. A hores d'ara, tothom té en el punt de mira les publicacions de Sara Carbonero, ja que va compartir una fotografia d'un camp ple de flors acompanyada de la frase: «La normalitat és un camí pavimentat. És còmode per caminar, però mai creixeran flors en ell». És cert que aquestes paraules van ser pronunciades per Vincent Van Gogh, però s'han fet conjectures sobre el perquè de les mateixes. 


Comentaris

envia el comentari