YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia, de nou avergonyida per la Carla Vigo

Se li ha anat la mà a 'Tik Tok'

Imatge de la reina Letícia
La reina Letícia, de nou avergonyida per la Carla Vigo | GTRES

Ja coneixíem la rebel·lia de Carla Vigo, la neboda més mediàtica de la reina Letícia, i que sense si més no buscar-ho, acapara gran protagonisme en els mitjans. Així, la jove sempre ha mantingut una actitud indiferent a tota la popularitat que va adquirint.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, les seves constants provocacions, tatuant-se i presumint d'això, o parlant obertament sobre la seva sexualitat, tot i que no tenen res d'estrany, sí que poden arribar a molestar en gran manera a la Zarzuela, ja que Letícia no voldria que això esquitxés a la seva família i molt menys a les seves filles, Elionor i Sofia, a les quals ha criat amb fèrria disciplina.

D'aquesta manera, la reina podria haver fet tot el possible per mantenir a les seves nenes allunyades de Carla, i d'aquí a uns mesos Elionor emprendrà un gran i nou repte en la seva vida, anant-se'n a estudiar al prestigiós col·legi UWC Atlantic College a Gal·les, la neboda de la princesa Letícia sembla haver acabat la seva etapa a l'estranger i torna a casa.

Vides paral·leles, però diferents oportunitats

Leonor i Letizia al posat de Palma de Mallorca de 2019
Elionor ha portat una vida molt diferent de la seva cosina | GTRES

Carla Vigo no ha estat tan allunyada de la família reial com es podria esperar i és que la jove sí que ha mantingut bona relació amb la seva tia, la reina Letícia, sobretot després que aquesta l'acollís sota el seu braç protector després de la tràgica mort de la seva germana, Érika Ortiz en 2007.

Així, es rumoreja que Carla hauria estat una més a la Zarzuela, on hauria passat alguna temporada en companyia de les seves cosines Elionor i Sofia, a més que la seva tia s'hauria encarregat també d'ajudar-la i solucionar els seus problemes econòmics pel que fa als estudis.

Tanmateix, la jove ha demostrat posseir un caràcter indomable i ha pres diverses decisions que podrien haver enfadat moltíssim a Letícia, la qual acostuma a tenir-ho tot controlat i en ordre. Per a ella, les incendiàries declaracions de la seva neboda, poden suposar un veritable problema, ja que la nena no deixa d'estar en primer pla un dia i un altre també.

Confessions íntimes i tatuatges: els primers signes de rebel·lia de Carla

Queda clar que a diferència de la seva cosina Elionor, la vida de Carla no ha estat un conte de fades, ja que ha hagut d'aprendre a criar-se sense una mare i sense els privilegis dels quals gaudeix la filla dels reis. Però, malgrat això, la jove ha demostrat ser molt madura i no tenir por a l'aventura o experimentar.

Així, decidia anar-se'n a Alemanya, on ha passat un temps cuidant nens i aprenent l'idioma, tot i que també ha seguit formant-se en dues de les seves grans passions: el ball i l'actuació. I és que Carla somia en debutar sobre els escenaris o a la televisió  algun dia, i amb vint anys ja va adquirint les eines necessàries per triomfar.

A més, ha demostrat no tenir por a obrir-se en canal i compartir amb els seus gairebé 15.000 seguidors, coses tan privades com la seva sexualitat, declarant-se obertament bisexual.

La burla amb 'encàrrec inclòs' que no farà gens de gràcia a la reina Letícia

És aquesta sèrie de circumstàncies la qual hauria provocat un possible distanciament entre tia i neboda, cosa que queda més palès que mai després de l'escandalosa estrena de Carla a 'Tik Tok'. La plataforma de vídeos arrasa entre els joves i no tan joves, però el que no esperàvem és que Vigo demostrés aquestes ganes de generar i fomentar polèmica.

El seu primer vídeo a la plataforma sembla venir carregat d'indirectes a la seva condició i a l'estatus de la seva tia. Tot, gràcies a un rap on pronunciava frases tan incendiàries i carregades de significat com: «Per què tu ets el rei i jo princesa barata?».

No sabem com l'haurà afectat això a la reina Letícia, però el que queda clar és que Carla té un fort caràcter reivindicatiu i no dubta a alçar la veu quan així ho considera necessari. De moment, sembla que la jove de 20 anys té plans d'independitzar-se i estaria buscant pis per Madrid, i no hi ha dubte que seguirà generant enrenou.


Comentaris

envia el comentari