Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Javier Vázquez posant en vestit amb un fons blavós i al costat una retallada d?una storie d?Instagram on surt ell i un emoji avergonyit

El nou negoci de Jorge Javier Vázquez lluny de Telecinco farà parlar molt

Jorge Javier ha revelat a les seves xarxes socials la seva col·laboració amb una marca de joguines sexuals

Jorge Javier Vázquez torna a estar al focus de la notícia, encara que aquesta vegada no és per cap de les seves intervencions en algun programa de Mediaset.

En aquest cas, el presentador ha començat un nou projecte empresarial que no té res a veure amb els mitjans de comunicació i que ha despertat la curiositat de molts.

La curiosa col·laboració de Jorge Javier Vázquez

El periodista va deixar caure a les xarxes socials el que semblava una promoció d'un nou producte. "Em veieu una altra careta?", preguntava en una de les seves històries d'Instagram. Tot seguit, els seus seguidors van començar a preguntar-li de què es tractava.

Després de crear tanta expectació entre els seus fans, Jorge Javier va explicar que havia decidit promocionar una marca de joguines sexuals. Tot i això, durant l'anunci no va arribar a aclarir si simplement es tracta d'una col·laboració publicitària o si participa activament en la gestió de l'empresa.

Posat de Jorge Javier Vázquez com a presentador de Supervivientes 2024
El nou projecte de Jorge Javier Vázquez lluny de Mediaset | Mediaset

Amb un to atrevit i divertit, el presentador va anar compartint els detalls de cadascun dels productes d'aquesta marca, generant amb això un gran enrenou a les xarxes.

El primer dels vídeos promocionals començava amb una veu en off que li preguntava: “com ha anat la cosa”. Mentrestant, ell mostrava a la càmera un estimulador prostàtic, arribant a confessar que l'ha utilitzat diverses vegades.

Jorge Javier semblava estar en la seva salsa mentre gravava aquests vídeos en què narrava les seves característiques mentre feia ús del seu sentit de l'humor tan característic.

"És una fantasia, no cal ser més explícit. És una meravella", deia el presentador durant la presentació del producte.

"És que el pots fer servir tu mateix o donar el comandament a distància a la teva parella o algú que has conegut o el que sigui per jugar d'una manera més plaent. Més divertit que el Monopoly", explicava sense poder aguantar-se el riure.

I és que comentava detalls seus de cadascun dels productes que anava revelant. “Això és un rasclet per a les zones erògenes, per exemple, els mugrons. Jo no soc una persona molt de mugrons, encara que m'encanten les persones que sí, no pertanyo a aquest grup, encara que m'agradaria”, confessava.

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
Jorge Javier Vázquez promociona joguines sexuals a les seves xarxes socials | Mediaset

També va aprofitar el moment per dir a la seva audiència en quin moment poden fer servir aquest tipus de productes. "Hi ha vegades que estàs veient un programa i no acaba d'arrencar una sèrie que no troba el guió molt adequat, ja que tu ja et fas la teva història i ja entra tot millor", explicava Jorge.

Sembla que el nou negoci de Jorge Javier Vázquez lluny de Telecinco farà parlar molt. El que inicialment semblava una simple promoció es va convertir en un tema candent a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.