Surt a la llum el nou nòvio de Pablo Alborán: un conegut actor

El cantant ha rebut tot el suport dels seus fans des que va anunciar la seva homosexualitat

Sale a la luz el nuevo novio de Pablo Albóran
El cantant ha rebut tot el suport dels seus fans des que va anunciar la seva homosexualitat| Catalunya Diari

Fa tan sols un parell de mesos que Pablo Alborán va decidir fer pública la seva orientació sexual a través d'una publicació a les seves xarxes socials. El vídeo en el qual va explicar la notícia va provocar un gran enrenou: moltes persones el van felicitar per la seva valentia i pel gran pas que acabava de fer, mentre que altres li criticaven haver-los tingut enganyats durant tants anys. No obstant això, la majoria de missatges després de la seva «sortida de l'armari» va ser més positiva que negativa i els seus fans no van trigar a demostrar-li el seu suport. Ara acaba de sortir a la llum que el cantant podria estar sortint amb un dels actors més coneguts de la televisió i que recentment ha saltat a la fama internacionalment gràcies a Netflix. 


De l'amistat a l'amor

Anteriorment s'havia relacionat Alborán amb Malú i María Esteban, quan encara no se sabia amb certesa la seva homosexualitat. També se'l va relacionar després amb Pelayo Díaz i Ricky Martin. Però ara l'intèrpret que podria ser la seva nova parella del cantant és ni més ni menys que José de la Torre. L'actor és un dels protagonistes de la sèrie d'Antena 3 'Toy Boy'. Encara que aquesta no va tenir molt d'èxit durant la seva emissió en antena, gràcies al seu salt a Netflix i la popularitat que ha obtingut en la plataforma, se'n produirà una segona temporada. A més, l'actuació de José de la Torre va ser una de les millors considerades de la sèrie d'Atresmedia, ambientada a la costa malaguenya. 

Els seus nous projectes

Va ser per culpa d'una història que va pujar Pablo al seu compte d'Instagram que es va començar a rumorejar que hi havia alguna cosa més que una amistat. Han estat els mitjans de comunicació llatinoamericans els que han confirmat la relació entre el cantant i l'actor, que no han pogut fer públic el seu amor per feina. 

Pablo Alborán acaba de començar a gravar el seu nou disc, que encara no té data de llançament, mentre que José de la Torre va estrenar recentment 'Vis a vis: L'Oasi' i està a l'espera d'iniciar els enregistraments de la segona temporada de 'Toy Boy'.


Comentaris

envia el comentari