Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco recupera el somriure amb un projecte que canviarà la seva vida

La filla de Rocío Jurado té molta il·lusió amb tot el que vindrà aviat

Rocío Carrasco està vivint una època molt diferent del que estava acostumada. La filla de Rocío Jurado ha tornat a la televisió per a col·laborar a 'Lazos de sangre'. La realitat és que Rociíto tenia altres grans projectes en ment, no obstant això la pandèmia ha impedit la seva realització.

Carrasco va estar a punt d'obrir les portes del tan esperat museu de la seva mare. La dona de Fidel Albiac estava molt il·lusionada amb aquest projecte, ja que per a ella era molt important. La veritat és que Rocío Carrasco feia molt de temps que lluitava amb això.

A principis d'any fins i tot va presentar el programa davant dels mitjans de comunicació. Com era d'esperar li van preguntar per la seva filla, una cosa a la qual no va voler respondre. La mare de Rocío Flores continua guardant silenci i sense parlar amb la seva filla. És per això que les seves màximes esperances estaven en aquest museu, que per desgràcia no va poder obrir les portes a causa de la pandèmia.

Ara, segons ha pogut saber la revista 'Semana', Rocío Carrasco està treballant molt intensament per a poder seguir amb aquest projecte endavant. El citat mitjà ha avançat que queden pocs mesos perquè el museu obri les portes. L'exdona d'Antonio David Flores està molt il·lusionada amb aquest projecte.

 

Tot a punt perquè el museu obri les portes

L'alcalde de Chipiona també ha estat un dels responsables perquè això segueixi el seu curs. «Espero que estigui tothom, això és el que voldria Rocío. Es convidarà a tots, però primer cal posar en marxa el museu. Vindrà qui vulgui venir», ha comentat l'Alcalde de Chipiona a la revista 'Semana'.

El citat mitjà ha anat més enllà i ha revelat la quantitat econòmica que s'estan deixant per poder seguir amb el projecte. «Més o menys, de pressupost, 300.000 o 400.000 d'ingressos i despeses, amb un dèficit de 15.000 euros... Aquesta última xifra era la de l'informe negatiu que posa la interventora», expliquen al citat mitjà.

Cal destacar que amb la presència de la Covid, Rocío Carrasco i el seu equip ha de fer obres i millorar les instal·lacions per a poder garantir a tots les mesures de seguretat i d'higiene.

El mateix alcalde ha explicat a 'Semana' que pretén anar molt més enllà. «La nostra intenció és que no sigui només un museu de vestits, discografia i fotografia... A més d'això, es farà un festival internacional de la música espanyola... Ens volem especialitzar, volem anar molt més enllà», ha confessat al citat mitjà.