Julia Janeiro posant al camp

Els nous pits de Julia, la germana d'Andrea Janeiro: les imatges

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario s'ha sotmès a la seva primera intervenció quirúrgica per a augmentar-se el pit

Aquests últims mesos, Julia Janeiro ha cobrat més protagonisme del que probablement esperava. La seva estrenada majoria d'edat i els seus amors han acaparat les portades dels mitjans de comunicació del nostre país.

I ara, una intervenció quirúrgica ha fet que torni a situar-se al punt de mira.

La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario va ser gravada sortint d'un centre mèdic de Madrid amb la seva mare. A les imatges, s'aprecia com la jove fa cara de dolor mentre es toca el pit.

Pels gestos, tot apunta que la filla de l'odontòloga i el torero s'ha sotmès a la seva primera operació de cirurgia estètica. Segons afirmen des de la revista 'Semana', la intervenció ha sigut per a fer-se un augment de pit.

Julia Gener acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit

Tot i que era el pont del Pilar i la Hispanitat, María José no va dubtar a viatjar fins a Madrid per acompanyar la seva filla en aquests moments. Un afecte que la influencer agraïa especialment.

I és que després de l'operació, Julia feia una cara molt més seriosa de la que ens té acostumats. Se li feia impossible amagar el dolor, i per a pal·liar-lo, es posava la mà al pit constantment.

Com passa normalment després de les intervencions d'aquest tipus, la germana d'Andreíta portava un sostenidor compressor. Una peça que la protegeix si rep un cop a la zona adolorida.

Per evitar que la seva filla fes qualsevol mena d'esforç, María José li portava la motxilla. A més, també portava bosses i flors. Possiblement eren regals que els seus éssers estimats havien fet a Julia després de la intervenció.

Tot que no hi va haver rastre de Jesulín en cap moment del dia,  altres familiars sí que hi van ser presents. Un d'ells va ser Diego Campanario, germà de María José i tiet de la jove, que les va recollir a la sortida de la clínica.

Una decisió que no ha agradat a tothom

L'operació estètica de Julia Janeiro no ha deixat ningú indiferent. Especialment els col·laboradors de 'Sálvame', que no van dubtar a opinar sobre la intervenció.

Entre ells, Belén Esteban, a qui no li va fer gaire gràcia el tracte de favor que Jesulín té amb Julia. «Em fot que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de la carrera. Aquí es veuen els fills de segona, però gràcies per res», començava.

«Jesulín, quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar. Aquesta és la sort que tu tens ara mateix, perquè si em deixés parlar, et cauria la cara de vergonya. Quina sort tens de la filla que tens... Quan arribi a casa, em renyarà. Gràcies per res, tens molta sort. En el pecat tens la penitència. Qui t'ha vist i qui et veu!», afegia la de Paracuellos referint-se a Andreíta.

Per a finalitzar el discurs, l'ex de Jesulín va parlar sense embuts: «Aquí a cadascú li fa mal alguna cosa. I la llàstima és que no li faci mal el que li hauria de fer mal».

I va acabar llançant un dard enverinat a la família paterna de la seva filla. «Diré una cosa que mai he dit», va començar, posant en alerta tothom que hi havia present.

«Donaré les gràcies a una persona. A la tieta de la meva filla, la Mamen. Gràcies per ser l'única de la família que et preocupes per nosaltres. Sempre t'estaré agraïda. Ets única. Gràcies per portar-te tan bé. I per altres coses, també vull donar les gràcies a la Beatriz Trapote», deia la princesa del poble mentre mirava fixament a càmera.