YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Asraf Beno llença una nova cançó i les xarxes l’ataquen sense pietat

La parella d'Isa P està intentant entrar al món de la música

Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte
Asraf Beno ha estat criticat durament per la seva última cançó | TELECINCO

L'any 2018 va ser quan vam conèixer al de Ceuta Asraf Beno, quan es va convertir en participant de la sisena edició de 'GH VIP'. El seu pas pel programa no va estar exempt de polèmica i és que va viure enfrontaments vergonyosos amb Ángel Garo. Això sense passar per alt que, a més, va ser enxampat en diferents mentides.

No obstant això, si una cosa bona va aconseguir del seu pas pel ‘reality’ va ser la seva popularitat i el que va aconseguir enamorar a Isa Pantoja, amb la qual aviat es casarà. Aquests plans de noces fan molt feliç al jove, però també el fet que ha tret un nou single. Una cançó que en absolut ha estat ben rebuda en les xarxes socials, tot el contrari. Li estan plovent les crítiques.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La carrera musical d’Asraf Beno

Quan li vam conèixer, Asraf estava centrat en el món de la moda. No obstant això, després d'aconseguir fama també ha optat per ser col·laborador de programes com 'Ya es mediodía' o ‘Viva la vida’. Això sense passar per alt que ha participat en el reality 'La Casa Fuerte' amb Isa P.

No obstant això, fa ja un temps que va decidir provar sort en el món de la música, com va fer també la seva noia. I la veritat és que no li ha anat molt bé. Sí, perquè les seves cançons no han aconseguit l'èxit que podria esperar. Ens estem referint a singles com 'Parece fácil, pero no', 'Ponla' o 'Story'.

Moltes persones creuen que està vivint 'del conte', concretament d’ Isa. No obstant això, ell se sent molt ofès per aquest atac i segueix disposat a aconseguir ser algú en el món de la música. Per això, continua obstinat a triomfar.

El nou single d’Asraf

Aquest passat dia 12 de març és quan Beno ha llançat al mercat el seu nou single. Porta per títol 'M'enamora' i ve a barrejar sons àrabs amb uns altres de factura més urbana. Una cançó aquesta que compta amb versos com «Em tens boig, veuen acosta't i deixa'm que et mengi una mica» o «Aquesta gitana mora que a mi em controla a tota hora».

El mateix cantant ha estat el que ha usat les seves xarxes socials per a presentar aquella i ho ha fet dient: «El divendres 12 a les 12 hores s'estrena el meu nou single 'M'enamora'. Un tema molt treballat i al qual li hem posat molta obstinació i ganes. Espero que us agradi a tots. Us deixo aquí la portada».

Feroces crítiques a la cançó

En la plataforma Youtube el videoclip del single porta una mica més de 13.000 reproduccions i tant en aquest espai com en xarxes socials no ha passat desapercebut. Així, hi ha els qui han manifestat que els agrada. I ho han fet amb missatges com a «Bon ritme. Em sembla un ‘temazo’» o «Combina molt bé l'espanyol amb l'àrab». Elogis als quals s'han sumat des d’Isa Pantoja fins a la cantant Rebeca, companya d’Asraf i de la seva noia a 'La Casa Fuerte'.

No obstant això, la veritat és que són nombroses les crítiques que ha rebut 'Me enamora'. Sent algunes d'elles realment feroços. En concret, entre aquestes podem destacar algunes com ara aquestes:

  • «La cançó no pot ser més simple, es repeteix més que l'all. Vergonya aliena és el que he sentit veient el vídeo. Ho sento, però és una fita».
  • «Quina merda».
  • «Fas vergonya».
  • «Em fan mal les oïdes. Qualsevol pot ser cantant ara».
  • «Hahahaha, quin mal de cap!».
  • «No et pega ni la veu ni la música».
  • «Asraf no. Aquest camí no, perquè no vals per a cantar...Estudia, busca alguna cosa que realment et realitzi com a persona. Sobretot, estudia».
  • «Ni una coreografia en condicions t'has preparat? Dedica't a una altra cosa».
     

O sigui, que a Asraf Beno li queda molt camí per davant per a triomfar com a cantant. A la vista està.


Comentaris

envia el comentari