La catalana Letícia Sabater llança el seu nou 'regal' aprofitant l'arribada de l'estiu

La presentadora segueix intentant fer-se un lloc al món de la música

Letícia Sabater posant somrient
Letícia Sabater ha estrenat una nova cançó per aquest estiu | Catalunya Diari

Leticia Sabater vol fer-se un lloc al món de la música sigui com sigui. Després d'intentar-ho en diverses ocasions amb temes com 'Mr Policeman' o 'La salchipapa', la presentadora dóna la benvinguda a l'estiu amb la seva nova cançó: 'Vete pal carajo tra tra'.

El nom del tema ja recorda a Rosalía i el seu mític 'Tra tra' que la catalana repeteix a moltes de les seves cançons. A més, el principi de la cançó i la seva base recorda al tema 'Tusa' que tant ha triomfat durant els últims mesos arreu del món.

El videoclip simula una situació on la seva parella li escriu un missatge per dir-li que ja no vol casar-se amb ella. A partir d'aquí, Leticia Sabater pretèn fugar-se a una platja on deixa veure el seu cos musculat. Als seus 53 anys, són pocs els seguidors que creuen veritablement que els abdominals tan marcats de la presentadora siguin naturals.

Tot i que la seva veu no és la millor per cantar i els seus videoclips no semblen ni tan sols treballats, Leticia Sabater acumula milions de reproduccions als seus temes, ja sigui perquè té veritablement una base de fans o perquè les seves lletres acaben ficades al cap després d'escoltar-les un parell de vegades.


Comentaris

envia el comentari