Antonio David davant els jutjats d'Alcobendas el 4 de desembre de 2019

Nova demanda d'Antonio David a Rocío Carrasco: vol els diners del documental

El marit d'Olga Moreno vol per als seus fills el que els pertany

Antonio David Flores està cansat de ser el centre d'atenció. La sèrie documental que versa sobre la vida de la seva exdona, 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', el titlla de maltractador i mala persona, una cosa que ell no està disposat a aguantar. Ara, l'exguàrdia civil busca venjança i ha carregat novament contra Rocío Carrasco als jutjats.

El marit d'Olga Moreno ha sol·licitat al jutge que retingui a Rocío Carrasco els diners que li pagaran per la seva sèrie biogràfica per tal que ella saldi, d'una vegada per totes, el deute per no pagar la pensió al seu fill, segons publica 'Informalia'. 

Els advocats d'Antonio David Flores van presentar al jutjat aquest document de mesures cautelars el passat 23 de març perquè a Rocío Carrasco se li retinguin les quantitats de diners cobrades per la seva participació al documental i «se li embarguin per tal de poder esmenar l'impagament d'aliments» al seu fill petit.

En l'escrit es demana que la jutgessa encarregada del cas requereixi a la productora 'La Fàbrica de la Tele' l'embargament de diners que hagi cobrat o hagi de cobrar Rocío Carrasco per la seva participació en la sèrie documental sobre la seva vida, on acusa de maltractaments físics i psicològics el seu ex. En el cas que no sigui Rocío Carrasco qui rebi directament les quantitats, es proposa al jutge que requereixi a la productora «perquè comuniqui a qui s'efectua el pagament de les quantitats percebudes per l'emissió de la sèrie documental».

Per la seva banda, la jutgessa ha demanat al fiscal del cas un informe per veure si escau aquesta petició d'Antonio David Flores.

Una petició anterior

Antonio David Flores va denunciar la seva exdona per impagament de pensió davant el jutjat número 3 d'Alcobendas el passat 1 de març, just abans de l'emissió del documental. En aquesta querella es recull que Rocío Carrasco no paga els 200 euros mensuals de manutenció del seu fill, David, que viu amb el seu pare des de fa anys i que pateix una malaltia genètica. La filla de 'la més gran' està obligada a fer-ho des del 2017.

Dos anys després, el mateix jutjat va afirmar que devia ja 3.000 euros en concepte de «pensions degudes», a més de 900 euros en interessos. Des de llavors, segons la querella, Rocío Carrasco no ha pagat mai la pensió del seu fill menor i, per tant, el deute i els interessos ronden ja els 8.000 euros.

El sou de Rocío Carrasco

El diumenge 4 de març, abans de l'emissió d'un dels capítols, la productora va emetre un comunicat en el qual assegurava que Rocío Carrasco cobrava per la seva participació en la sèrie sobre la seva vida, però va desmentir que fossin quantitats tan elevades com les que s'havien dit i que rondaven els dos milions d'euros. 

Segons la productora, «en cap moment ni ella ni el seu marit van demanar diners» per fer el documental i van ser els productors els que van creure que Rocío havia de rebre «una contraprestació per la intensa tasca desenvolupada en les quatre setmanes de rodatge».

Per la seva banda, Antonio David Flores, a través de l'escrit presentat pels seus assessors legals, explica a la jutgessa que el documental «ha estat un esdeveniment no previst» quan ells van presentar la querella per impagament de pensions contra Rocío Carrasco i que els diners que cobri per la seva participació «pot tenir rellevància per satisfer amb això el pagament de la pensió d'aliments per part de la querellada».

Per això, defensen que s'apliqui l'article 727 de la llei d'enjudiciament criminal, que diu que «l'embargament preventiu de béns per assegurar l'execució de sentències de condemna al lliurament de quantitats de diners o de fruits, rendes i coses fungibles computables a metàl·lic per aplicació de preus certs».

Al mateix temps, l'exguàrdia civil també està acusat de no pagar la pensió dels seus dos fills quan eren menors i vivien amb la seva mare. El passat 20 de març es va decidir que hi haurà judici contra Antonio David Flores per això i també per presumptes delictes d'insolvència punible i estafa processal, penats fins amb cinc anys de presó. L'extertulià haurà de pagar una fiança de 60.000 euros pel deute que manté amb Rocío Carrasco.