App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El més que notable canvi físic de Rocío Flores en una imatge que ho deixa ben clar

Després d'una de les edicions més extremes de 'Supervivientes', la concursant ha experimentat un gran canvi físic

Rocío Flores durant el seu pas per 'Supervivientes'
Rocío Flores ha aprofitat aquests dies per retrobar-se amb la seva parella | Telecinco

Rocío Flores és una de les 'celebrities' del moment. No tan sols per la seva família, sinó perquè ha deixat molt bona imatge durant el seu pas pel programa 'Supervivientes'. A més d'una experiència inoblidable, durant el programa, i donades les seves condicions extremes, els concursants solen experimentar un notable un canvi d'imatge.

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no ha estat una excepció. Després del seu pas pel programa, la jove demostra haver aconseguit una nova imatge que és espectacular.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T'estimo avui i sempre vida meva @ manuelbedmar14

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el

Rocío es mostra més sexy que mai

El canvi ha estat total en haver passat molt de temps dins del concurs, ja que va quedar tercera de l'edició. Moltes són les persones que han dit que aquest nou look l'afavoreix molt i podem veure el sexy que apareix. Així, després d'haver passat dificultats pròpies del programa i haver passat per una quarantena pel coronavirus a la tornada a Espanya, la néta de Rocío Jurado ha aprofitat per estar amb la seva parella i ha compartit diverses imatges en les quals se li pot veure gaudint amb el seu noi al seu retorn.

Durant el cap de setmana, la parella es va allunyar de la ciutat i van anar a gaudir d'un entorn natural. Van estar allotjats en una casa de camp i es nota que s'ho van passar molt bé. Així ho demostren les imatges en les quals surten tots dos, acompanyades de frases com 'Amor incondicional'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Che tutto scorra i niente influisca

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el

És tant l'amor que es tenen, que  Rocío Flores  no ha dubtat a expressar en públic que li agradaria ser mare ben aviat encara que mai ha manifestat tenir una data al cap. De moment sembla que tant Rocío com la seva parella, Manuel, estan gaudint de la tornada de la filla d'Antonio David de 'Supervivientes' i no sembla que hagi de canviar de moment la situació.