Melyssa i Tom durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'

'La Isla de las Tentaciones' ha superat el límit: creixen les crítiques

Es van produir moments realment vergonyosos

'La isla de las tentaciones' ha superat amb escreix les expectatives que tenien de la seva segona edició. I és que, durant aquesta temporada, ha ofert sexe, mentides i moltes cintes de vídeo, com diu el títol de la pel·lícula. Sí, perquè hem pogut veure a Melyssa saltant-se les normes, a Angel i Inma abandonant el programa, a Tom mentint sobre el seu 'affaire' amb Liseth... I a tot això cal afegir diverses infidelitats.

Això no obstant, per si no fos poc, ahir a la nit es van viure moments realment vergonyosos. Moments que van superar el límit del decòrum, la bona educació i la raó. I això va comportar que l'espai de Telecinco rebés moltes crítiques.

Instants ordinaris i ridículs

Ahir, els participants van viure una nova foguera i això els va permetre veure imatges de les seves respectives parelles. Unes imatges que, en moltes ocasions, van resultar no només ordinàries sinó també realment ridícules.

Entre elles ha destacat, sense cap dubte, la protagonitzada per Mayka. I és que aquesta no va dubtar a preguntar-li a Óscar: «Tens ganes de ficar-me-la...?». Una pregunta que va fer que la parella d'ella, Pablo, en veure el vídeo l'acusés de ser realment vulgar.

Tanmateix, també van fregar la grolleria les diferents trobades sexuals que es van emetre entre Mayka i Óscar, Marta i Dani o Lester i Patricia.

Això sense oblidar que, de la mateixa manera, la gala d'ahir a la nit de 'La isla de las tentaciones' ens va permetre descobrir com poden de ridículs ser alguns concursants. En concret, ens estem referint a Lester, que va atacar durament la seva xicota per haver tingut sexe amb un solter. I resulta ridícul perquè ell ha fet el mateix amb una noia.

Sembla que el seu fet té justificació, però el de la seva noia no. És clar, segons ell, és que Marta va protagonitzar escenes molt sexuals, però la seva va ser amb «amor». Un amor que ha declarat a una noia que acaba de conèixer fa uns dies.

Moments de falsedat

El programa de Telecinco també va ser criticat per la falsedat d'alguns participants. En concret, de Tom, Lester i Marta. I és que aquests no van dubtar a plorar de manera tràgica i profunda per les seves respectives parelles, però, al mateix temps, mantenen relacions amb altres persones.

Especialment curiosos van ser els casos d'ella, que va muntar un 'drama' sense llàgrimes, i el de Lester, qui es va veure destrossat explicant-li a Patricia que havia descobert que la seva xicota li havia estat infidel, però segons després ja estava feliç besant-se amb la temptadora.

Això sense passar per alt que, després de la foguera dels nois, ells se'n van anar rient de les 'banyes' que tenien alguns. Així doncs, va quedar clar que bastant poc mal els hi feia que les seves parelles els haguessin estat deslleials.

Adeu a la bona educació

A més, ahir a la nit, els espectadors de 'La isla de las tentaciones' també van ser testimonis de la mala educació de Melyssa i de Tom. Aquests, després de la infidelitat d'ell amb Sandra, es van tornar a veure les cares en una foguera de confrontació. I l'escena va donar molt de si.

En concret, no només es van intercanviar retrets i enganys, sinó també tota mena d'insults. Així, ella, entre altres perles, li va dir que era un «porc». Ell, per la seva banda, va preferir utilitzar la seva llengua materna, l'àrab, per 'recordar-se'n' d'algun familiar de la seva exparella.

Vaja, que la gala d'ahir a la nit va superar tots els límits del públic. I això va donar lloc al fet que, a les xarxes socials, alguns seguidors de l'espai deixessin comentaris crítics com aquests:

  • «Que fort el d'ahir a 'La isla de las tentaciones'!».
  • «Pura brossa».
  • «Quin vocabulari té Melyssa! Quina senyoreta».

Sigui com sigui, encara que hi hagi part de l'audiència que ha rebutjat tots aquests moments vergonyosos, està clar que el programa té tirada. I és que ahir a la nit va aconseguir reunir gairebé tres milions d'espectadors, aconseguint un 25,4% de share.