Primer pla de Christian Gálvez.

Novetats sobre Christian Gálvez i el seu futur a la televisió: «S'aguanta d'un fil»

Christian Gálvez és conscient que no està assolint l'objectiu que esperava

Christian Gálvez ha començat el 2023 molt feliç per la seva relació amb Patricia Pardo i també per l'estrena del seu nou concurs: 25 palabras. No obstant això, aquesta alegria professional li ha durat força poc d'acord amb el que hem conegut. El que ha passat és que aquest programa no està collint l'èxit esperat, de manera que el seu treball torna a estar a la corda fluixa.

El fet que no estigui aconseguint l'audiència que s'esperava fa que trontolli la seva continuïtat a Telecinco. Tot i això, sembla que la cadena ha decidit donar-li una oportunitat malgrat tot. S'ha anunciat que l'espai tornarà per segona vegada dissabte a la nit.

Christian Gálvez sap que la seva feina penja d'un fil

L'exmarit d'Almudena Cid s'ha esforçat molt i ha invertit molts diners en el concurs 25 palabras , que és realitzat per la seva productora. Es tracta d'un programa amb què s'intenta aconseguir l'objectiu que Borja Prado s'ha proposat en posar-se al capdavant de Mediaset. Ens estem referint a reduir el temps dedicat a la premsa rosa i fomentar la presència de concursos.

Des que es va estrenar, ha ocupat part de la franja horària que tenia Sálvame, la recta final de la qual ha passat a ser de pagament a Mitele Plus. Així, amb aquest horari fa el que pot, però no està rebent grans audiències. És més, quan comença a emetre's es perd part de l'audiència que està veient l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez.

Malgrat tot, Christian ha vist amb satisfacció que la setmana passada es va demostrar la seva confiança en introduir-se novetats importants a Telecinco. Mediafest va ser eliminat i en el seu lloc es va emetre el Deluxe, que deixava així lliure la nit dels dissabtes. Aquesta va ser ocupada per Gálvez i el seu format.

El resultat, per descomptat, no va ser l'esperat, ja que el madrileny només va aconseguir un 8% de 'share' i 984.000 espectadors. Una dada gens positiva, ja que la setmana anterior l'esmentat Deluxe havia aconseguit un 12,8%. Fins i tot el programa del cor esmentat va ser líder indiscutible del 'prime time'. Per això, el presentador va témer que la continuïtat del seu programa els dissabtes fos impossible.

Pla general de Christian Gálvez posant a un 'photocall' i mirant a càmera
Christian Gálvez no va obtenir l'èxit que s'esperava el dissabte passat | GTRES

 

Christian Gálvez té una altra oportunitat

El xicot de Patricia Pardo ha vist que, malgrat la mala dada aconseguida la setmana passada, es continua apostant per ell. Per aquest motiu, aquest pròxim dissabte la nit de Telecinco li tornarà a donar una nova oportunitat. Així, s'emetran dos lliuraments del seu concurs en què els participants aspiraran a endur-se la barbaritat de 50.000 €.

Christian és conscient que aquesta és una nova prova de foc. I és que la cadena rival, Antena 3, no li sol posar fàcil i normalment aconsegueix arrasar amb El peliculón. Caldrà veure, per tant, què passa en aquesta ocasió.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
El nou concurs de Telecinco, '25 Palabras', no està captivant l'audiència | Telecinco

Aquesta decisió ha sorprès tothom i possiblement el mateix Gálvez. Però, sembla que els directius faran tot el que estigui a la seva mà per aconseguir que les seves mesures acabin atraient el públic. Entre aquestes hi ha la intenció que el Deluxe s'enfronti novament els divendres a El Desafío, tot i que en el primer duel la victòria va ser per a Antena 3.

Aquest cap de setmana Christian s'enfronta amb el concurs a un altre repte i tot sembla indicar que no l'aconseguirà superar. Si no ho fa, possiblement Telecinco s'haurà de plantejar no tornar-ho a emetre el cap de setmana. És més, potser també n'haurà d'abordar el futur.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp