Muntatge fotogràfic d'Antonio David i Rocío Flores.

La nòvia d'Antonio David Flores envia un missatge urgent

Al malagueny l'han qüestionat per l'última aparició pública que ha fet, i la seva parella ja no pot més

Antonio David Flores i Marta Riesco han tingut un gest molt solidari. Fa uns dies, la parella del moment es va deixar veure anant a la fundació RAIS per a donar menjar als pobres. Les imatges van ser captades pels mitjans, que ràpidament les van fer públiques.

Quan només falta un dia perquè s'estreni la segona part del documental de Rocío Carrasco, l'excol·laborador de Telecinco mou fitxa i es mostra proper amb els menys afavorits. Una acció que ha estat qualificada de «rentat d'imatge» i que ha rebut moltes crítiques, cosa que ha fet enfadar Marta Riesco.

Antonio David Flores, assenyalat 

Molta gent s'ha sorprès amb l'aparició pública d'Antonio David poques hores abans que s'estreni el documental de Rociíto. El malagueny s'ha deixat veure en un intent de dirigir els focus cap a ell, però aquesta vegada amb la complicitat de la seva nòvia.

Ara que la imatge de Rocío Carrasco no causa simpatia a tothom, Antonio David Flores aprofita el rebuf. Així les coses, Marta Riesco i ell han tingut un gest solidari que, evidentment, ha estat captat per les càmeres.

En plena portada de la revista 'Diez Minutos', tots dos surten donant menjar als més desafavorits. Un acte que s'ha criticat molt. A més, s'ha acusat aquesta revista d'haver blanquejat la imatge d'Antonio David Flores.

També s'ha assenyalat com la parella s'ha aprofitat de la gent amb problemes econòmics per a sortir en portada i guanyar diners.

Fotomuntatge d'un mòbil amb la story de Marta Riesco
La nòvia d'Antonio David assegura que no han cobrat per les fotos | Catalunya Diari

Farta de tantes crítiques, Marta Riesco ha explotat i ha publicat una story a Instagram per a reclamar que els deixin ser feliços. «Hi ha gent molt ximple que creu que fem això per a guanyar diners o per a rentar-nos la imatge», comença dient.

«De veritat que ni s'ha pactat, ni s'ha cobrat, ni s'ha premeditat res. S'ha fet amb el cor», assenyalava. D'aquesta manera, la influencer assegurava que ni ella ni la seva parella havien tingut res a veure amb la publicació de les fotos.

La nòvia d'Antonio David Flores torna al victimisme

Ja feia temps que la Marta Riesco no publicava stories fent apologia de l'amor i la llibertat. En aquesta ocasió, la jove ha volgut defensar-se de tothom que ha qüestionat la tasca solidària que ha fet juntament amb Antonio David.

I és que tot el que fa el malagueny és posat en dubte. Després d'haver-se demostrat que va vendre els seus fills, no és estrany que ara hagi fet el mateix amb la gent pobra. Sobretot perquè la segona part del documental de Rociíto està a punt d'estrenar-se.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco demana que els deixin ser feliços | Mediaset

Marta, però, no tolera que es posin en dubte les seves bones accions i de seguida s'ha defensat. «Vivim en una societat tan merdosa que, cada vegada que algú fa un gest solidari, la gent no s'ho creu», deia.

«Deixeu que la gent sigui feliç», finalitzava, i d'aquesta manera demanava, un cop més, que els deixin viure en pau. Així, Marta desviava el discurs en defensa de la solidaritat portant-lo al terreny sentimental.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco han donat menjar a gent necessitada | Europa Press

Malgrat el seu discurs reivindicatiu, hi ha qui continua posant en dubte aquest acte solidari sobtat. La presència de fotògrafs fa sospitar, i ningú es creu que la parella no els hagués avisat.

A més, 'Diez Minutos' també ha rebut crítiques per ensenyar en portada com Antonio David reparteix menjar a un sense sostre al mig del carrer. «Ves per on, justament hi és la revista per a captar aquesta escena tan tendra», ironitzava una internauta. «Ara es dediquen a utilitzar la gent sense recursos, i vosaltres ho ensenyeu. Patètic», assenyalava una altra.

▶️ Boris Izaguirre utiliza a los dinosaurios para justificar su infidelidad