Kiko Rivera amb ulleres

Les cunyades de Kiko Rivera, acusades d'haver provocat la separació

Kiko Rivera ha revelat el costat fosc d'algú de la família

Kiko Rivera està cansat d'amagar allò que per a molts és un secret de domini públic: la seva nul·la relació amb Francisco, el fill de Carmen Ordóñez. Ha concedit una entrevista a Lecturas per destapar tot el que hi ha darrere d'aquest enfrontament, un gest que ha tingut conseqüències. Els col·laboradors de Sálvame han començat a investigar la història i han descobert una cosa sorprenent.

Kiko Rivera ha assenyalat Francisco, qui assegura que li importa molt poc i reconeix que sempre s'ha estimat més a Cayetano. El que ningú esperava era que el DJ confirmés la mala relació entre els fills de Carmen Ordóñez, que suposadament estan separats. A Sálvame han acusat «les cunyades» d'aquest trist succés: Lourdes Montes i Eva González.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Kiko Rivera ha explicat la veritat sobre la seva família. | Europa Press
 

Kiko ha assegurat que l'enllaç entre Fran i Cayetano no és tan estret com sembla, una cosa que ningú havia corroborat fins ara. La periodista María Patiño reconeix que és un rumor que fa molt de temps que circula i que va començar fa molts anys. Hi ha la possibilitat que els toreros tinguin certes diferències originades per la professió, ja que tots dos volen ser els millors.

Kiko sap que les seves cunyades tenen part de responsabilitat en la separació, però és cert que no ha aprofundit tant en l'assumpte. A Sálvame asseguren que els germans Ordóñez són molt discrets, per això mai no han alimentat aquest escàndol. Lourdes Montes, la dona de Fran, va parlar a la revista Diez Minutos sobre aquest tema i va desmentir la seva mala relació amb Eva.

«No ens hem portat mai malament, no hem tingut mai cap problema», va declarar intentant guanyar-se la confiança del públic. Va argumentar que hi havia periodistes que no tenien unes bones dades, per això hi havia damunt la taula rumors que no s'ajustaven a la realitat. «Ara hi ha persones molt ben informades i d'altres, que no ho estan».

Kiko Rivera ha revelat el gran secret

Kiko sempre ha estat molt unit a la seva mare Isabel Pantoja i d'allí ve la seva mala relació amb Francisco. Charo Vega, una antiga amiga de la 'tonadillera', reconeix que és impossible que es portin bé perquè gairebé no han coincidit. Han portat vides completament diferents, per això no són capaços de trobar cap punt en comú.

Fotomuntatge de Fran Rivera i Lourdes Montes
Kiko Rivera ha aconseguit que es parli de Fran i Lourdes. | CatalunyaDiari
 

Rivera creu que el torero se'l mira per sobre de les espatlles perquè han rebut educacions diferents. «Pensa que la seva educació és millor i menysprea la meva», declara a la revista Lecturas. Després ha assegurat que amb Cayetano no li passa això, ja que ell és força més humil i senzill.

Charo Vega assegura que Fran té un caràcter peculiar, però tampoc no entén que el fill d'Isabel Pantoja l'hagi atacat tan durament. El pitjor és que ha destapat un secret molt dolorós per a la família: les diferències entre Lourdes i Eva. A Sálvame han confirmat que les cunyades han anat separant a poc a poc els toreros perquè no volen passar temps juntes.

Kiko Rivera assenyala el culpable de la mala relació

Kiko està convençut que tots els problemes venen per la intolerància del marit de Lourdes Montes. Assegura que no vol començar un nou conflicte, però ho farà perquè vol seguir els consells del seu altre germà. «No iniciaré una guerra amb ell, però que sàpiga que ho faig per Cayetano, m'ho ha demanat».

Lourdes Montes va desmentir que el seu marit estigués distanciat de Cayetano, però tampoc va donar gaires detalls. Segons va explicar al portal Vanitatis, no donava importància als rumors perquè procedien d'espais televisius que no consumien. «Normalment a casa no veiem la tele ni aquesta mena de programes, jo estic tranquil·la i Fran també».