El presidente del Gobierno de España, Pedro Sánchez, durante un pleno en el Congreso de los Diputados

'First Dates' es queda amb la boca oberta: «Pedro Sánchez té una sacsejada»

Una participant de 'First Dates'ha sorprès tothom amb la seva declaració sobre el president del govern espanyol

'First Dates' és un programa amb participants que sempre destaquen per alguna cosa. Alguns desborden la seva passió al reservat i d'altres causen sensació amb la seva manera de vestir.

Aquest cop, una jove va fer una declaració que va deixar el públic bocabadat. Va exposar que la seva fantasia sexual és fer l'amor amb un dels homes més importants del país: Pedro Sánchez, el president del govern espanyol

Però no és la primera vegada que un polític es fa protagonista del format. Fa poc també va passar amb Isabel Díaz Ayuso.

Núria no deixa indiferent els espectadors de 'First Dates'

Núria, estudiant barcelonina de Belles Arts de 20 anys, va arribar disposada a trobar la seva mitja taronja. Ho va fer amb gran entusiasme i amb una ostentació de sinceritat per a sorprendre els espectadors. La primera cosa que va dir va ser: «M'agradaria ser com Nefertiti almenys en termes de bellesa i autoritat».

«Soc una mica rara, peculiar i divertida. No sé si la gent riu amb mi, però jo ric amb mi mateixa i penso 'què divertida ets!'». Soc diferent dels altres i m'agrada ser-ho».

Nuria First Dates
Núria va sorprendre els espectadors de 'First Dates' amb les seves declaracions | Mediaset

Després d'aquesta presentació, va arribar la cita. El noi de la seva vetllada va ser el madrileny José Manuel, un futur 'crupier' de 23 anys. El primer que va voler deixar de manifest és que «no suporto l'estupidesa».

La primera impressió va semblar bona. No podien evitar riure quan es miraven i així van iniciar un sopar ple de declaracions sorprenents.

Nuria revela la seva passió per Pedro Sánchez a 'First Dates'

Els videojocs i el manga van ser alguns dels temes que van facilitar la conversa de la parella. Amb tot, la barcelonina va quedar encantada amb el noi. Davant de tot el que ell li explicava, ella repetia una vegada i una altra: «Què guai!».

La política també va aparèixer a la conversa, fet que va provocar que la jove deixés a tothom sense paraules. 

Li van preguntar quin era el seu polític preferit per tenir un cita. «Jo et diria que Pedro Sánchez té una bona sacsejada».

És més, va afegir: «Oh, és que jo un casquet a la Moncloa... Abans que arribin tots els diputats, a la llotja. Tu t'hi poses i pam, ja està: et dic jo que abans del discurs, se'n va content».

«La veritat és que no m'agrada la política, però Pedro sí que té una sacsejada».

 

El sopar va seguir i van veure que tenien punts en comú, però també d'altres totalment diferents. Ell va dir que era un apassionat de les festes, li agrada sortir cada nit. Al contrari d'ella, que no quadra amb la seva manera de ser i de viure.

Van coincidir, això sí, en la manera de pensar sobre la llibertat en les relacions.

José Manuel va manifestar després que «la monogàmia és un endarreriment absolut i no té cap sentit. No té sentit que a la persona que estimes li diguis que no vols que li passin coses boniques amb altres persones».

«Una relació de parella ha de ser els corrents dʻaire càlid que tʻajuden a volar».

Això la va deixar gratament sorpresa: «Tant de bo a la meva vida trobés un príncep de Disney o un cavaller de Jane Austen, m'encantaria. Però després penso que si n'he de triar un, no puc. Aleshores, si en puc tenir tres doncs molt millor».

Finalment, va arribar l'hora de decidir si volien tenir una segona cita i la veritat és que tots dos van acceptar. Malgrat tenir algunes diferències, Núria va decidir donar-li una oportunitat (i això que ell no s'assembla gens a Sánchez!).

EL VÍDEO DEL DIA: