Primer pla de Nuria Marín mentre presenta un programa

Núria Marín admet que necessita ajuda i posa en perill al seu xicot

Nuria Marín ha explicat el que li passa als seguidors a les seves xarxes socials

Nuria Marín ha aconseguit convertir-se en una de les cares més conegudes de Telecincogràcies al fet que exerceix de presentadora en diversos programes. Gràcies a això, reuneix un exèrcit de més de 180.000 seguidors a Instagram.

Uns fans als quals ara ha revelat el problema que pateix i del que és conscient el seu xicot, Juanlu de Paolis. En concret, la catalana ha confessat l'angoixa que passa per culpa de portar mascareta al transport públic.

Nuria Marín se sincera

La substituta de María Patiño a Socialité és força assídua de les xarxes socials, fent-les servir per revelar els seus projectes i també moments quotidians. D'aquesta manera, dona a conèixer els llibres que llegeix, els viatges que realitza i fins i tot les seves sessions d'exercici al gimnàs.

Ara, però, les ha fet servir per compartir que té un problema. Segons ha revelat en unes imatges que ha pujat a les seves 'stories', té a veure amb l'ús de la mascareta quan viatja amb tren.

Fotomuntatge de Nuria Marín i el seu xicot Juanlu de Paolis
Nuria Marín, com sap el seu xicot, viu una complicada situació quan es posa la mascareta al tren | CANVA

Ha explicat que s'ha adonat que quan viatja en aquest mitjà de transport li suposa certa angoixa portar l'esmentat protector. Sí, perquè, segons sembla, s'ha adonat que és incapaç de respirar còmodament amb ell. Per aquest motiu, ha demanat alguna cosa als seus seguidors: «A vosaltres també us passa? Necessito ajuda».

Així mateix, ha confessat que des de fa temps, quan porta la mascareta, no es posa les ulleres perquè se l'entelen. I això provoca que hagi de fer front a una altra situació, i és que «de vegades no conec gent que em saluda». Dues 'dificultats' davant les quals segur que molts dels seus incondicionals l'han aconsellat per superar-les i afrontar-les.

Nuria Marín, sempre natural, sincera i sense traves

La que va ser conductora de Cazamariposas amb les esmentades publicacions ha deixat de manifest que, abans de res, és una persona molt natural, directa i transparent. I precisament aquesta manera de ser l'ha portat darrerament a protagonitzar moments complicats a la televisió.

Així, per exemple, recentment no ha dubtat en ple directe de Socialité a carregar sense embuts contra el cantant Cepeda. I ho ha fet després que aquest ataqués el programa per treure a la llum el seu romanç amb Liz Emiliano, exconcursant de Gran Hermano.

I és que, segons sembla, l'artista va anomenar l'espai «Socialmerda» i li va dedicar aquestes paraules: «Sou uns ximples, la cosa més grollera d'aquest país. Viviu literalment de llepar culs i quan trobeu un cul que es posa bé en pompa li doneu una puntada de peu com sigui».

Nuria Marín posa contra les cordes Cepeda
Nuria Marín ha demostrat que és molt clara i sincera, fins i tot amb famosos com Cepeda | Catalunya Diari

Nuria Marín es va sentir realment dolguda i ofesa per aquests comentaris. Per això 'sense pèls a la llengua' es va dirigir al cantant. Així, va dir: «A mi em sembla, si més no, incoherent que ens anomeni ximples i després cregui que som capaços de pensar un pla maquiavèl·lic per treure el seu 'affaire' quan llançarà un disc».

Aquí, visiblement enutjada, va exposar: «No ens pots anomenar ordinaris quan ets tu i només tu qui insulta tot l'equip d'aquest programa. L'única cosa que hem fet ha estat destapar una notícia teva. Pensa una miqueta i no t'ho puc dir per Twitter perquè em tens bloquejada i no sé el perquè».

I, per últim, irònicament va afegir: «Un bloqueig que el que indica és moltíssima maduresa per part teva».