Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana preocupa al seu marit en deixar-ho abans de l'esperat

Ana Rosa va sorprendre amb la seva darrera decisió

Ana Rosa Quintana va decidir marxar abans del previst. En concret, va prendre una decisió que va deixar preocupat al seu marit i la resta de la família. I més en aquests moments en què semblava totalment recuperada de la malaltia.

Durant gairebé un any la periodista va haver d'allunyar-se de la feina per tractar el càncer de mama. I és que, el mes de novembre de l'any passat comunicava a l'audiència que es prendria temps per curar-se d'aquesta patologia. Llavors, no va ser fins fa unes quantes setmanes que es va reincorporar al seu lloc.

Ana Rosa Quintana torna a la càrrega

Ana Rosa tenia clar que només tornaria una vegada que estigués al 100%. Durant aquesta etapa va confiar les regnes del seu programa a Joaquín Prat i Patricia Pardo, que van complir a la perfecció amb la seva comesa. De fet, van aconseguir unes quotes d'audiència força acceptables.

No obstant això, aquest dimecres va passar un fet una mica curiós al plató que no va passar inadvertit per als espectadors. Concretament, la presentadora titular va desaparèixer de l'espai, deixant sola en la conducció del magazín la xicota de Christian Gálvez. Va ser just quan donarien pas al Club Social, la secció en què repassen l'actualitat del món del cor.

Podria semblar que hi havia algun tema que no volgués tocar i que així aconseguiria esquivar-lo. Però el motiu de la seva marxa era un altre.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va marxar abans d'hora | MEDIASET

Per calmar la curiositat de l'audiència va aclarir que se n'anava perquè «tinc assumptes personals». Però aquesta explicació no va acabar per satisfer tothom.

Deixava Patricia Pardo al capdavant del programa i ella es retirava. I encara que confirmava la seva marxa, no va voler aprofundir en els motius concrets. Així, va evitar pronunciar-se sobre si era una qüestió mèdica o un assumpte personal.

Com que Ana Rosa ve d'un període de recuperació molt llarg, és normal que la gent s'hi interessi. Però no sembla que es tractés d'una cosa especialment seriosa. Potser es tractava d'algun tràmit sense cap mena d'importància.

Abans d'obrir el Club Social va dir a la seva companya: «Avui et deixo sola Patricia, sola davant del perill». I és que sap que els tertulians d'aquesta secció poden arribar a donar molta guerra. «Bé, a més de veritat», li va contestar la gallega.

En qualsevol cas, la presentadora titular va matisar les paraules i li va advertir que quedava «en bona companyia». Es tractava d'una absència puntual, com tot seguit es va encarregar de confirmar Pardo.

«Bé, demà a les 7:15 et veiem a la redacció», indicava, mentre rebia una contestació afirmativa per part de la seva cap. «És clar, tinc assumptes personals», va exposar.

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat també es va absentar i Ana Rosa va haver de donar explicacions | TELECINCO

Així doncs, sembla que no hi havia res greu que li fes marxar. O almenys això es podia desprendre del gest somrient que va mantenir en tot moment.

Ana Rosa Quintana explica una altra baixa

Ana Rosa Quintana també va haver de donar explicacions per l'absència d'un altre company. Aquest es tractava de Joaquín Prat, que no apareix a l'espai matinal des de dilluns passat, però tampoc al magazín posterior que condueix.

«S'hauran adonat vostès que Joaquín Prat s'ha agafat uns dies», va assenyalar. A més a més, va explicar que «necessitava descansar» i que ho tenia «molt merescut». Per tant, ara el periodista gaudeix d'uns dies de vacances aprofitant el retorn de la periodista.

Mentrestant, la persona que reemplaça el comunicador al capdavant de Ya es mediodía és Verónica Dulanto. Durant els mesos d'agost i setembre ja va presentar durant les tardes del cap de setmana Ya es verano. Això sí, a l'agost, el que es va encarregar de cobrir les vacances de Joaquín va ser Miquel Valls.

Ana Rosa Quintana ha tornat amb més forces que mai al programa. Ha aconseguit tornar a enganxar l'audiència, amb unes quotes que arriben al 25%. Més d'un es va pensar aquest dimecres que se n'anava per una cosa greu, però es tractava d'una simple qüestió personal.