Foto de Paz Padilla

Paz Padilla anuncia que l'han detingut i l'han apuntat amb una pistola

Paz explica aquest traumàtic moment

Paz Padilla ha deixat tothom sense paraules en explicar una de les històries més estranyes de la seva vida. Segons ha confessat l'actriu, una vegada va ser detinguda i apuntada directament amb una arma de foc.

Des que Paz va abandonar el seu lloc de treball a Sálvame després de la seva sonada esbroncada amb Belén Esteban, han estat comptades les vegades en què l'hem pogut veure a la petita pantalla.

El 10 de setembre passat, la que va ser conductora de Sálvame va tornar a Telecinco de la mà de Ya es verano. Durant la seva xerrada amb Frank Blanco, Paz Padilla va assegurar que la seva sortida del format va ser molt dolorosa. «Segons em van dir, em volien aquí i jo estic on se'm vol. I d'on no se'm vol, me'n vaig», va confessar l'artista. «El que més em va doldre és que no em vaig poder acomiadar dels meus companys de debò. Vaig rebre molts missatges».

Primer pla de Paz Padilla somrient
Paz Padilla va marxar de Telecinco: «d'on no se'm vol, me'n vaig»| GTRES

Ara, dos mesos després d'aquest moment, Paz Padilla ha tornat a la televisió per participar a Joaquín, El novato, el nou programa d'Antena 3 en què el futbolista Joaquín se cita amb diverses personalitats del nostre país per conèixer-les més en profunditat.

Aquest dimecres 9 de novembre, l'esportista ha tingut l'oportunitat de comptar amb grans figures de la interpretació com Antonio Resines, Santiago Segura, Antonio Molero i Paz Padilla.

Paz Padilla ha estat detinguda per etarra

Paz Padilla no ha tingut cap problema a compartir amb els seus amics un dels episodis que més l'han marcat a la seva vida. Segons ha explicat ella mateixa, una vegada la van confondre amb una etarra.

Després de l'extensa entrevista que Joaquín va fer a Antonio Resines sobre la seva carrera professional, tots dos es van reunir amb la resta d'actors. Però el que ningú no s'esperava era el que explicaria l'actriu a continuació. «El pitjor que jo vaig passar és que em van detenir per etarra», va assegurar la humorista davant de tots els companys de professió. Va ser llavors quan Paz Padilla va explicar tots els detalls d'aquella surrealista anècdota. «Resulta que jo anava en un tren de camí als carnavals de Cadis. Anàvem amb el meu mànager i dos amics. Van parar el tren abans d'arribar a Sevilla i vam veure militars armats fins a les dents».

En un intent per calmar la tensió entre els passatgers davant d'aquesta inesperada situació, a Paz Padilla se li va acudir fer ús de l'humor per abaixar la tensió del moment. «Aquí veuran trets, veuran trets!», va exclamar la còmica, sense pensar en les conseqüències. «De sobte veig que entren al meu vagó, s'aturen i em posen la metralleta a mi. Aquí ja em vaig deixar de conya perquè això anava de debò», va assegurar Paz Padilla que dona vida a la Chusa a La que se avecina.

Foto de Paz Padilla a 'Joaquín, el novato'
Paz Padilla explica la seva anècdota més esbojarrada | Antena 3

En aquell moment, els agents van demanar la documentació a la televisiva i va ser quan es van adonar de l'error que acabaven de cometre. «Em cago en els meus morts… Que és Paz Padilla! Portem tot el dia cagats. Ens havien dit que venien quatre etarres, i és Paz Padilla!», va dir l'actriu reproduint textualment les paraules dels agents i provocant les rialles de tots els comensals.

Després d'aquest moment de tensió, els militars van decidir abandonar el tren i quan Paz Padilla i els seus acompanyants van arribar al seu destí, van optar per passar del carnaval i van anar a «emborratxar-se». «Ens en vam anar al bar i vam 'pillar' un cec… Vam arribar a Cadis i jo me'n vaig anar a dormir. Ni em vaig disfressar, ni res», va confessar entre rialles Paz.