Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nuria Roca

Núria Roca triomfa lluny de 'El Hormiguero' amb un vestit que arrasa

Roca desperta sensacions amb el vestit de tardor espanyol

Núria Roca llueix un nou vestit que es podria considerar el vestit de la tardor del moment. És una nova peça que sembla haver arrasat a les xarxes socials i haver-se convertit en tota una tendència.

La presentadora ha esdevingut, una vegada més, tot un exemple a seguir i tota una font d'inspiració amb aquest disseny tardorenc. I és que l'armari de Núria Roca sembla un dels més aplaudits i ben vistos dins del panorama nacional.

Amb 50 anys, ens ha demostrat que sap combinar tota mena de peces i aprofitar-les el màxim  possible. En efecte, Núria Roca aconsegueix marcar  tendència amb cada peça que ens mostra. Ja s'ha convertit en tot un referent per a les dones de la seva edat que volen aconseguir un estil com el seu.

Núria Roca
Post de Núria Roca amb el vestit de Mirto | INSTAGRAM: @NURIAROCAGRANELL

 

Núria Roca, molt contenta amb la seva nova peça de la firma Mirto

Nuria Roca ha mostrat a través del seu Instagram aquest vestit tan tardorenc de què ja tothom parla.L'ha utilitzat per anar a treballar al programa El Hormiguero, presentat per Pablo Motos.

Es tracta d'una peça de la firma Mirto: tot un clàssic de la confecció pàtria que resulta molt ideal i elegant. Podem veure a través de les imatges que ha publicat com llueix aquest vestit de tall 'midi' en 'jacquard'.

Núria Roca
Núria Roca amb el vestit de Mirto | INSTAGRAM: @NURIAROCAGRANELL

La peça per la qual ha optat Núria Roca resulta ser molt versàtil. Es pot utilitzar tant per esdeveniments de gran importància com per sortir a prendre alguna cosa un d'aquests dies de tardor.

Tons terrosos, taronges, grocs i fins i tot verds són  molts dels colors que podem apreciar al vestit si ens parem un moment. Es tracta d'uns colors d'allò més ideals amb què la presentadora deixa tothom sense alè .

 

El que amaga aquest vestit victorià

Sembla que aquesta peça de la mà de Mirto té uns detalls que fan que totes vulguin tenir-ne un als seus armaris. El coll que presenta, una mica alt, i les mànigues amb volum hi afegeixen un toc que estilitza.

A més, aquests detalls s'adapten de manera fàcil al cos i creen, així, tot un efecte romàntic que sembla resultar molt seductor, com podem veure amb Núria Roca.

Aquest vestit de tall 'midi' amb la faldilla de vol que té incorporada es pot combinar perfectament amb les botes 'cowboy' de dia. Aquest calçat que es troba a l'ordre del dia i aquesta temporada tardor-hivern 2022 no se'n para de parlar. Cal esmentar que aquestes botes ja les hem vist a anteriors temporades, però les continuarem veient a les pròximes perquè és tot un clàssic.

 

Els colors del vestit de Núria Roca

Els tons que la presentadora ha escollit per lluir quan surt al carrer, resulten ser una versió força optimista d'aquesta temporada de tardor. És una opció una mica menys apagada que altres colors que es porten durant aquesta mateixa època com són els ocres i els marrons.

Aquest fons ataronjat suau que té el vestit i el seu estampat floral fan que sigui ideal per a aquesta època de l'any. És una peça molt encertada que sembla que s'ha convertit en tota una necessitat i, fins i tot, en una tendència.

A aquests tons, Núria Roca ha afegit unes sandàlies de taló de color taronja que tenen un detall trenat a la part davantera. Aquest toc serveix per aconseguir un 'look' de nit molt encertat.

 

Un caprici no gaire barat

Aquest article de Núria Roca, de la mà de la firma Mirto, està disponible per 350 €. Un caprici que no sembla agradar a totes les butxaques per ser una mica car.

Vestit de Núria Roca
Vestit 'jacquard' amb estampat floral de Mirto | MIRTO

Cal esmentar que es troba actualment disponible a la web de Mirto amb totes les talles.