José Antonio Avilés al plató de La Casa Fuerte

El nòvio de José Antonio Avilés el deixa en directe: «No em semblen maneres»

Minuts abans de començar 'Viva la vida', el col·laborador ha rebut una trucada de la seva parella per comunicar-li que vol trencar la relació

Aquest diumenge, 11 de juliol, José Antonio Avilés va rebre una mala notícia. El col·laborador de 'Viva la vida' no va poder amagar la seva tristesa i va confessar-se.


Avilés es caracteritza per ser una persona molt xerraire i que sovint interrompre als seus companys. No obstant això, ahir estava molt callat i tothom es va estranyar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, Emma García va ser la primera a adonar-se'n i no va dubtar en preguntar-li. Immediatament, Avilés va esclatar a plorar i va confessar que el seu nuvi l'havia deixat uns minuts abans de començar el programa.

Trenquen la relació per telèfon minuts abans de començar 'Viva la vida'

José Antonio Avilés es va mostrar completament trencat i abatut des del minut zero del programa d'Emma García. Tal com va explicar el col·laborador, el seu xicot l'havia trucat mitja hora abans de començar a treballar per comunicar-li que volia trencar la relació.

«Sabeu que fa dos mesos va sortir una publicació en la qual s'informava que estic amb Antonio», explicava el col·laborador. «Avui, per circumstàncies, no ha passat res, hem decidit posar fi a la relació».

No obstant això, per evitar especulacions, uns minuts després va confessar que «ha estat ell qui m'ha trucat i m'ho ha dit».

Sense poder contenir les llàgrimes, Avilés explicava que Antonio havia de viatjar aquella mateixa tarda fins a Madrid per passar uns dies junts. Però va canviar d'opinió. «M'ha dit que se sent bloquejat».

«Hem parlat per telèfon i la relació s'ha acabat», va assegurar amb la veu trencada. «Abans que ho expliqui ningú, prefereixo explicar-ho jo. Hem quedat com a amics, preferim això», sentenciava.

Els companys d'Avilés reaccionen i li mostren el seu afecte

Amb tot això, Emma García i la resta de col·laboradors van solidaritzar-se amb ell. La presentadora va denunciar que «hi ha maneres i maneres de deixar a algú», titllant així a Antonio de poc empàtic.

Carmen Borrego i Irene Rosales no van dubtar en mostrar-li el seu afecte. Davant aquestes mostres d'afecte, Avilés no va poder evitar emocionar-se.

«Hi ha hagut un desgast de la relació», confessava Avilés. «He estat molt invasiu, amb molta efusivitat», explicava insistint en voler seguir mantenint l'amistat amb Antonio.

L'exparella d'Avilés dona la seva versió 

L'estat emocional en què es trobava el col·laborador no ha passat desapercebut per a Antonio. Aquest, finalment ha trucat a la redacció de 'Viva la vida' per explicar la seva versió.

Segons ell, han mantingut una conversa tranquil·la i respectuosa. És més, ha confessat que no va agafar l'avió per evitar fer-li mal. Però el que més ha cridat l'atenció ha estat la visió que té Antonio sobre la relació amb Avilés.

Antonio assegura que no es tractava d'una relació formal, ja que només feia tres mesos que es coneixien. S'ha justificat afirmant que ha fet tot el possible perquè funcioni, però s'ha adonat que no és el que vol.

Després de fer pública la ruptura, José Antonio Avilés va publicar una imatge al seu compte d'Instagram per agrair el temps compartit amb Antonio. «T'estimo i t'estimaré tota la vida», va escriure com a peu de foto.