Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac té «dos motius per somriure»

El marit de Rocío Carrasco està feliç per dues raons molt importants

Fidel Albiac, després d'anys allunyat dels mitjans, ha tornat a ser protagonista de la premsa rosa des que es va emetre la sèrie documental de la seva dona, Rocío Carrasco. I és que amb aquesta producció va quedar palès que el públic tenia una imatge distorsionada d'ell.

Ara està feliç perquè han quedat al descobert les mentides que durant dècades es van publicar sobre ell. Mentides que, pel que sembla, eren ordides i estudiades per l'ex de la seva dona, Antonio David, i pel seu entorn.

Aquesta situació segur que l'ha reconfortat i alegrat. Però a hores d'ara, com ha exposat 'Cotilleo', té «dos motius per somriure» més que mai.

La primera raó per la qual l'advocat somriu

Com a tothom, a Fidel Albiac el preocupa molt la pandèmia i la greu situació que s'està vivint. Precisament per això, ara pot respirar molt més tranquil, ja que s'ha vacunat contra la covid-19. En concret, s'ha posat la primera dosi.

Europa Press ha capturat unes imatges del sevillà acudint al Wizink Center de Madrid per a rebre la vacuna. Ho ha fet serè i, com sol ser habitual en ell, de manera discreta. Tant és així que no ha volgut fer declaracions de cap mena.

D'aquesta manera, a casa seva ja han fet el primer pas per a protegir-se davant els estralls del coronavirus. Sí, perquè la seva dona també va rebre fa uns dies la primera dosi de la vacuna.

 

El segon motiu pel qual el sevillà està feliç

Per descomptat, no podem passar per alt que el productor també està pletòric perquè veu que la seva dona va millorant. A poc a poc es va recuperant de l'infern que ha viscut per culpa del seu ex, Antonio David, i de la seva filla, Rocío.

Un bon exemple d'aquesta millora és que aquest dissabte Rocío Carrasco es va estrenar a nova integrant de 'Sálvame'. Mentre ell es vacunava, ella va anar al plató de Telecinco, i ho va fer plena d'energia i amb ganes de treballar. Una cosa que, com va dir, feia temps que no sentia.

Somrient, nerviosa en algun moment i amb valentia va afrontar aquesta primera tarda al programa, en què va parlar de Fidel Albiac. Va reconèixer que ell havia estat una de les persones que l'havia animat a fer aquest pas de tornar a la televisió.

Exactament va explicar que, després de rebre la proposta per part del programa, el seu marit li va dir: «Ja ho tens decidit, fes el que consideris. Si estàs bé i estàs forta, que ho estàs, fes-ho».

I li va fer cas. Ara la filla de Rocío Jurado és defensora de l'audiència a l'espai de Mediaset. Però també donarà veu a famosos que, com ella, han estat víctimes de les mentides o enganys públics.

'Hable con ella' és el títol que se li ha donat a la secció setmanal que presentarà. Sobre aquesta, va exposar: «He vingut al programa a escoltar, que és una cosa molt important que amb mi no s'ha fet durant molt de temps».

Per aquestes dues raons de pes, Albiac ara pot somriure, però no són les úniques que té per a fer-ho. No hem d'oblidar que d'aquí a poc potser tindrà una bona notícia professional. Ens referim al fet que el musical 'Qué no daría yo por ser Rocío Jurado' , que ell dirigeix, podria tornar als escenaris.

La pandèmia ha marcat el transcurs d'aquest espectacle i ha impedit que es posi en escena. No obstant això, s'espera que quan la situació estigui més controlada pugui tornar a entusiasmar el públic.