Antonio David Flores i el seu fill, David, en una connexió amb 'El programa de Ana Rosa'

«Estava planejat»: un detall del contracte d'Antonio David posa en perill Mediaset

A l'última entrevista que li van fer, l'exguàrdia civil va denunciar el tracte que ha rebut per part de Telecinco

Ja han passat mesos des que Antonio David va haver de dir adeu al lloc de feina que tenia a 'Sálvame'. La docusèrie de Rocío Carrasco va irrompre en la seva vida com un vendaval que ho arrasa tot.

Inclosa la imatge que durant anys s'havia esforçat per mostrar a l'audiència, la d'un pare model a qui l'única cosa que li importa és el benestar dels seus fills.

Rocío Carrasco va revelar la pitjor cara d'Antonio David, la d'un ésser menyspreable i manipulador capaç de tot per diners. El seu pitjor crim: haver intoxicat la ment de dos nens petits contra la seva pròpia mare.

El que anys més tard es traduiria en la brutal pallissa que Rocío Flores va propinar a la seva mare. «La seva obra mestra», segons Carrasco.

Després de més de vint anys en silenci, sembla que s'ha girat la truita en qüestió de mesos. Si abans era Rociíto qui els mitjans acusaven de ser mala mare, ara camina amb el cap ben alt i disposada a reprendre la seva vida.

Mentrestant, el seu ex ho ha perdut tot, començant per la feina i seguint amb la credibilitat. No obstant això, segueix tenint una de les armes que més mal poden fer a Carrasco: l'afecte dels seus fills.

El recent fitxatge de la dona de Rociíto per 'Sálvame' ha provocat que molts es qüestionin la seva credibilitat. Un autèntic cop mestre directe al cor de l'exguàrdia civil, que va ser acomiadat de la nit al dia.

Un detall del contracte d'Antonio David posa de manifest la jugada mestra de Mediaset

Durant l'entrevista que Flores va concedir fa unes setmanes, comentava la humiliació i la traïció que li va suposar veure's en aquesta tessitura.

El televisiu qualificava el que havia viscut en els últims mesos com a terrorisme mediàtic, i recalcava el mal que s'havia fet a la seva persona i a la seva família.

«Han provocat en la societat un odi cap a mi i cap a la meva família. Han convertit en culpable una persona que ni tan sols ha estat jutjada», denunciava.

Segons ell, mai va arribar a sospitar del complot que s'estava maquinant contra ell.

«Arribar a sospitar que hi havia un documental des de feia un any i que tot s'acabaria convertint en un parany? Mai».

A més, destacava que s'havia assabentat del seu acomiadament el mateix dia i cinc minuts abans d'haver d'anar a la feina. «Em vaig assabentar cinc minuts abans que m'acomiadaven aquell mateix dia. M'havien enviat l'escaleta, i fins i tot tenia el bitllet de Màlaga a Madrid per anar a treballar».

«Em van començar a donar llargues, i em vaig quedar a l'espera de si em trucaven. Tot d'una, em vaig assabentar per la televisió que m'havien acomiadat», relatava.

«Per què no em van acomiadar abans si el documental feia mesos que s'estava preparant?», es preguntava. «Han fet un circ d'una qüestió tan sensible com la violència de gènere».

El més curiós és que, segons acaba de treure a la llum el diari 'La Razón', hi ha un detall del seu contracte que tindria molt nerviosos a Rocío Carrasco i Mediaset.

Pel que sembla, el fitxatge de Rociíto per 'Sálvame' coincideix misteriosament amb la fi del contracte del malagueny, que era de sis mesos prorrogables. És a dir, que de no ser acomiadat, s'hauria vist les cares amb la seva ex.

La possible tornada d'Antonio David a la televisió s'ha arribat a plantejar en diverses ocasions, tot i que està clar que aquesta decisió depèn gairebé per complet de la cadena.

«Hi ha gent que vol saber què passarà amb l'Antonio David. Molts pensen que tornarà demà a la tele», plantejava Carlota Corredera.

«Jo no sé què passarà, però a mi m'agradaria que hi hagués un judici. Un cop hagi arribat aquest dia, s'hagi jutjat i hi hagi sentència o no, es decidirà el futur professional de l'Antonio David en aquesta cadena», afegia la presentadora.