Olga Moreno en un moment del programa especial 'Ahora, Olga'

«Si Olga Moreno estima aquests nens, ha fet alguna cosa per millorar la situació?»

Alaska ha parlat molt clar sobre la situació d'Olga Moreno amb els fills d'Antonio David

La guerra entre Antonio David i Rocío Carrasco segueix el seu camí. Ara, amb nous elements. Després del documental de Rociíto, ha estat Olga Moreno qui ha parlat, provocant reaccions, entre elles la d'Alaska.

Cal recordar que dimecres passat, la recent guanyadora de 'Supervivents' tenia el seu propi especial. Un programa anomenat 'Ahora, Olga', en el qual havia de respondre als últims conflictes familiars.

Com va succeir amb l'especial de Rocío Carrasco, era estat un moment molt esperat. Malgrat això, han estat molts els qui han criticat l'espai, o més aviat l'actitud d'Olga en el mateix.

I és que molts personatges famosos ja han expressat la seva opinió. Molts han afirmat que la dona d'Antonio David, potser, no va ser clara del tot.

En aquesta línia s'ha pronunciat fa poc Alaska. Ella, que sempre s'ha caracteritzat per expressar lliurement la seva opinió, ha carregat contra Olga en certs moments de l'entrevista.

En una tertúlia al programa radiofònic esRadio, la cantant ha volgut donar el seu punt de vista sobre la versió Olga Moreno, i no s'ha callat res.

La principal acusació d'Alaska contra Olga ha estat per les seves respostes. I no per cadascuna d'elles en concret, sinó per la forma que tenia de donar-les. Per a ella, poc clares.

«Olga no va ser concreta responent», assegurava la cantant. Qui, a més, posava un exemple molt clar. «Si et pregunten si els nens van tenir polls, no em pots dir "ni que si ni que no"», afirma la dona de Mario Vaquerizo.

No es queda aquí la cosa. Ella mateixa diu la frase que Olga podria haver pronunciat sense que hi hagués hagut cap mena de problema: «Podries dir "sí, han tingut polls, com tots els nens"».

Alaska qüestiona l'actuació d'Olga Moreno

No obstant això, aquesta acusació d'haver estat poc precisa amb les seves respostes passa gairebé inadvertida entre la resta de les seves paraules.

I és que Alaska ha deixat molt clar que no considera que Olga Moreno hagi fet, durant els últims anys, tot el que ha pogut pel bé dels nens.

«Si jo estimo aquests nens, que no en tinc el menor dubte, i aquests nens m'estimen a mi, que no en tinc el menor dubte, jo intento posar-li fre al meu marit», afirma. 

I és que per a ella, el fet que els fills siguin d'Antonio David, no implica que Olga no pogués decidir o opinar sobre com actuar amb ells.

Per criticar això, es basa en la seva resposta a una de les preguntes de l'entrevista. «Tu has fet alguna cosa realment perquè aquests nens vegin la seva mare, per millorar la situació? És molt fàcil la resposta, és sí o no».

És justament el retret d'Alaska, que no fos capaç de respondre si realment havia fet alguna cosa per protegir o no els fills d'Antonio David i Rocío Carrasco.

I és que, per a la cantant, l'actitud d'Antonio David amb elles en els últims anys, no hauria estat l'apropiada: «Amb les seves declaracions, amb la portada de l'infant...».

Així doncs, com diem, Alaska no s'ha quedat callada i ha seguit opinant del conflicte, deixant molt clar com hauria actuat ella d'haver estat en la seva situació. «Si el meu marit, per molt que jo l'estimi, fa coses que veig que van en contra de la salut física i emocional d'aquests nens, crec que ho diria».