Olga Moreno

Olga Moreno assumeix que ja no l'estima pel que diu d'amagat

Olga Moreno s'emporta una gran decepció

Olga Moreno té assumit que la seva relació ja no tornarà a ser igual que abans. A la seva vida s'han produït una sèrie d'esdeveniments que els han portat a distanciar-se'n. Tot fa indicar que la imatge que ofereixen en públic té poc a veure amb la realitat.

Els seguidors de la sevillana es deixen notar sempre que poden. Compta amb un grup de fans molt fidels que la defensen amb totes les armes. Consideren que moltes persones del seu entorn hi han estat molt injustos.

Olga Moreno prefereix mantenir-se en un segon pla, centrada en la seva filla Lola i en la relació amb Agustín Etienne. Tanmateix, això no impedeix que també hi presti una gran atenció a David Flores, amb qui encara conviu, i a la seva germana Rocío.

La 'influencer' ha estat molt criticada les últimes hores per la seva actitud. És cert que ja fa un temps que està apartada de la primera línia mediàtica, sobretot després de deixar la televisió, però això podria canviar en qüestió de poc temps, adverteixen alguns mitjans.

Foto d'Olga Moreno.
Els seguidors d'Olga són molt fidels. | Telecinco

Va estimar oportú retirar-se unes setmanes per estar més tranquil·la. Sembla farta de tant conflicte familiar, sobretot perquè sempre l'agafen a d'ella pel mig. Encara acumula el desgast que li va suposar fer de portaveu del clan durant molts mesos.

Se sap que la jove Rocío s'ha distanciat de l'ex del pare després d'assabentar-se de la seva relació amb Etienne. Totes dues protagonistes ho han confirmat, encara que confiaven a recuperar la seva bona amistat. Fins ara, l'excol·laboradora de El programa de Ana Rosa havia guardat silenci, però ja no va poder més.

Ara Olga Moreno torna a ser molt present a la vida de Rocío Flores. La filla de Rociíto es va veure obligada a respondre uns quants usuaris d'Instagram que l'atacaven amb duresa. En una de les seves darreres publicacions apareixia amb el seu pare i Marta Riesgo en un concert de Fondo Flamenco. Estava molt feliç i admetia que es tractava d'un «somni complert», però no tot va ser tan bonic com ella esperava. Després de compartir aquest instant amb els seus fans, alguns no van trigar a retreure-li la seva actuació.

Les crítiques que rep no només procedeixen del grup de seguidors més fidels de la seva mare. També hi ha gent que es posiciona del costat de la seva família, encara que consideren que Rocío no està sent precisament justa amb la guanyadora de Supervivientes. Almenys, públicament, esperaven una altra actitud per part seva. Gairebé sempre acostuma a optar per mirar cap a una altra banda quan li escriuen missatges que no li agraden. Tanmateix, aquesta vegada va esclatar i no es va poder mossegar la llengua.

Olga Moreno està molt present

Olga Moreno estava molt present en diversos comentaris que li dedicaven els seus seguidors a la 'influencer'. «A veure si et veig alguna vegada amb Olga així de feliç. El teu germà per què no hi és?», li va dir una usuària.

La reacció de Rocío no es va fer esperar, la qual es va sentir molt atacada. «Cada dia m'adono més que parleu sense saber. Si només li dones suport a ella, potser hauries de deixar de seguir-me», va dir la noia una mica farta.

Li molesta especialment que es parli de la seva relació «des de la ignorància». D'alguna manera deixava entreveure que l'amistat no seria tan dolenta com podria semblar. Encara hi ha moltes coses que les continuen unint. Olga Moreno no només s'ocupa de criar la seva filla Lola, sinó també s'encarrega de tenir cura de David Flores, a qui té un gran afecte i hi dedica moltes atencions. Això és una cosa que ningú passa per alt.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp