Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarín confessa als seus fills què farà amb els diners de l'herència

Ja sabem què farà Iñaki Urdangarin amb els diners

Pel que fa a Iñaki Urdangarín i la Infanta Cristina només ens podem preguntar: Com li va a cadascú separat? I a Iñaki amb la nova parella? Què fan els exducs per viure?

Les condicions del divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

La separació entre la filla de l'emèrit i l'esportista va ser abans del que sabíem. Ens vam assabentar al començament d'aquest any 2022, quan a finals de gener es va veure Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia.

No obstant això, segons fonts properes a la casa reial, la Infanta ja coneixia la relació des de l'agost del 2021. No només se sentia humiliada per la infidelitat per part del seu marit, sinó que també havia de comportar-se per la imatge del seu rang, així que van decidir no comunicar-ho i només portar vides separades.

Els exducs de Palma van poder amagar el secret només durant quatre mesos. Per a Iñaki Urdangarin va ser difícil amagar-se del públic mentre estava amb la seva nova parella, o pot ser que ho fes a propòsit per poder sentir-se lliure.

En assabentar-nos de l'existència d'Ainhoa Armentia, la germana del Rei va comunicar la 'interrupció' de la relació matrimonial. Els nostres coneixements de què va passar més enllà a partir de fer pública la seva separació és molt limitada, però sabem que tindran un divorci molt amistós pels problemes en què tots dos es veuen involucrats.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Aquesta és la foto que va acabar amb el secret d'Iñaki i la infanta Cristina. | Mediaset

De què viu Iñaki Urdangarin?

Cal recordar que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina fins al 2014 van estar rebent el sou de la casa reial, aproximadament uns 200.000 € anuals. Quan van ser apartats de la Corona, la filla dels emèrits i l'exjugador d'handbol van passar a tenir els seus propis ingressos, encara també rebien alguna ajuda per part de la família. Tanmateix, ara amb la separació els assumptes econòmics es poden complicar més. Com es gestionaran les despeses i la manutenció dels fills?

Pel que sabem pels periodistes especialitzats a la casa reial, la infanta viu de la seva feina, i s'estima que rep el mateix sou que tenia de la Corona, uns 200.000 € anuals. Mentrestant, Iñaki Urdangarin s'hauria mudat al País Basc amb Ainhoa, que són companys de feina. Així, ja tindríem la primera font d'ingressos d'Iñaki, que comparteix despeses amb la xicota amb el sou que rep al bufet. La segona font d'ingressos de l'esportista serien els 5.000 € mensuals que li pagaria la seva futura exdona. 

Finalment, es comenta que, malgrat el divorci, que serà efectiu quan la filla menor, Irene, compleixi la majoria d'edat, passen molt de temps junts i per això la separació serà en bons termes.

Tot i això, aquesta amistat es podria associar al fet que no només han de mantenir una bona relació pel bé dels seus fills, sinó perquè també podrien tenir un compte conjunt amb molts diners, la tercera i última font d'ingressos d'Iñaki Urdangarin. En aquest compte hi podria haver els diners robats del Govern mallorquí i els del cas Nóos, en què l'esportista va desviar aquests diners i la filla dels emèrits n'és còmplice.

És clar que, tal com diu Nacho Gay, el biògraf d'Iñaki Urdangarin, és completament mentida que el futur exmarit de Cristina està arruïnat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp