Olga Moreno

Olga Moreno, atacada com mai a les xarxes després de la seva nova feina a Telecinco

Olga Moreno comença a col·laborar amb un programa

Olga Moreno es resistia a treballar a la televisió. Entenia que era un mitjà on no es trobava excessivament còmoda. Tot i això, la sevillana ha canviat d'opinió.

Aquest diumenge se la va poder veure al plató de Supervivientes. A més de fer les funcions de col·laboradora, també havia de defensar la seva amiga Ana Luque. Tot això arriba després que el reality faci més d'un mes que està en antena.

La decisió d'Olga ha sorprès molt tant els fans com els detractors. Va ser rebuda com una estrella per part de la direcció del programa, però les xarxes socials li van donar la benvinguda entre crítiques enormes.

Olga Moreno a 'Supervivientes'
Olga Moreno al debat de 'Supervivientes' | Mediaset

Va entrar al plató del debat per la pantalla gran, com els grans convidats. Si escau, possiblement s'ho mereix després d'haver guanyat la darrera edició del reality. Va rebre una forta ovació per part dels presents.

Però tot fa indicar que li estaria agafant gust per aparèixer als programes. Divendres passat també va fer una visita exclusiva a l'espai Déjate querer que condueix Toñi Moreno. En qualsevol cas, les seves intervencions a la televisió es fan sota una sèrie de condicions.

Ella es compromet a acudir com a col·laboradora i defensora de la seva amiga, però només ho farà en el debat de diumenge. Va posar com a requisit no prendre part a les gales dels dijous amb Jorge Javier Vázquez ni tampoc amb Carlos Sobera, assenyala El Confidencial.

Però darrere de la seva incorporació s'hi amagarien altres clàusules. En vista del que s'ha comprovat aquest diumenge, el seu fitxatge també suposaria l'absència d'altres col·laboradors habituals. Entre ells estarien Lydia Lozano o el Mestre Joao, que treballen en el format des del començament. Tots dos tenen en comú que els uneix una bona amistat amb Rocío Carrasco. Per això l'empresària ho va tenir molt clar a l'hora de plantejar les seves condicions.

La col·laboració d'Olga Moreno arriba amb més d'un mes de retard. L'adreça va fer tot el possible perquè aparegués al format des de l'inici. Sobretot per ser l'última guanyadora de Supervivientes.

Encara pot donar suport a Ana Luque. L'actual concursant sí que es va encarregar de representar-la des del principi quan ella era a Hondures. Sense importar-li la presència de Jorge Javier o de Sobera.

El fitxatge de l'empresària sevillana ja estava anunciat des de fa temps. Però no va ser fins aquest diumenge quan va decidir seure al plató. Es desconeix si es tracta d'una qüestió econòmica o simplement un fet personal.

En qualsevol cas, ha esperat que es calmés una mica la situació d'Antonio David i la seva parella als mitjans de comunicació. Ja no es troba a la primera línia mediàtica i això li atorga més tranquil·litat a l'hora d'anar als programes.

Olga Moreno, rebuda amb crítiques

Olga Moreno era molt esperada pels seus seguidors. Feia temps que desitjaven veure-la asseguda en una gala del reality. Tot i això, hi va haver una sèrie d'espectadors que no van veure amb bons ulls la seva incorporació.

Les xarxes socials van treure fum durant l'emissió del debat per no entendre la seva participació, ni tampoc la rebuda donada. Es van poder llegir missatges com «si volen continuar perdent audiència, ho estan fent genial». Un altre seguidor va escriure que «estan rebent la còmplice per la porta gran, al·lucino».

Imatge d'Olga Moreno.
La sevillana ha tornat als platós | GTRES

La pluja de comentaris desagradables cap a ella es van repetir durant la nit. «Que pesats de portar maltractadores i còmplices necessàries. De supervivència saben les víctimes, no el botxí», es va poder llegir a Twitter.

Olga Moreno s'asseurà, de moment, a l'edició dels diumenges. És conscient que Ion Aramendi no li posarà problemes com faria Jorge Javier Vázquez.