Muntatge Olga Moreno amb Rocío Flores i David Flores Carrasco

Olga Moreno pren una decisió amb David Flores Carrasco

Olga Moreno es planta i deixa les coses clares

Olga Moreno està decidida a reprendre el control de la seva vida. Cansada d'aguantar sola les responsabilitats que haurien de ser compartides, l'ex d'Antonio David vol tornar a gaudir de la vida.

I així l'hem pogut veure, molt feliç i somrient, prenent-se un respir mentre gaudeix de la Fira d'Abril de Sevilla. Fins allà s'ha desplaçat la dissenyadora per passar-ho d'allò més bé i allunyar-se de les polèmiques familiars que la persegueixen.

Olga Moreno desconnecta de tot i de tots a la Fira d'Abril

Han passat dos anys sense que els sevillans poguessin gaudir de la seva estimada Fira d'Abril. Aquest any, per fi la pandèmia ha permès la seva celebració i fins a la capital andalusa s'hi han traslladat diverses cares conegudes.

Primer pla d'Olga Moreno somrient
Olga Moreno vol tenir el control sobre la seva vida   | GTRES

Entre ells, Olga Moreno ha aprofitat l'ocasió per deixar per uns dies els moments complicats pels quals està passant. La seva exclusiva a la revista Semana encara porta cua i ha pres una decisió.

La sevillana necessitava recarregar les piles i oblidar durant unes hores tots els problemes que l'envolten. A més, és la primera vegada que pot dedicar un temps a descansar de les responsabilitats familiars que l'esperen a Màlaga.

Des que es va separar d'Antonio David, Olga es va posar a l'esquena totes les obligacions de la seva filla Lola i de David Flores Carrasco. Mentrestant, l'exguardia civil se n'oblidava iniciant una nova vida sentimental amb Marta Riesco.

Olga Moreno
Olga Moreno gaudeix d'uns dies al seu aire   | EUROPA PRESS

Ara, la situació ha canviat i l'empresària ha dit prou. Està cansada d'haver de fer-se càrrec de tot mentre el seu ex s'ho passa d'allò més bé per Madrid. És hora que assumeixi la seva part de responsabilitats i que Antonio David exerceixi de pare, aquesta figura familiar de què tant ha presumit.

I és cert que al llarg d'aquests mesos de polèmica, Olga ha estat la principal encarregada de cuidar David Flores Carrasco, el seu fill.

Amb un somriure als llavis i fent gala del seu bon tarannà, Olga atenia els mitjans vestida amb el tradicional vestit flamenc. Tot i això, ha preferit mantenir-se al marge dels últims esdeveniments i ha evitat pronunciar-se sobre la famosa trucada de Rocío a Marta Riesco.

Olga Moreno es mostra decidida a recuperar el control de la seva vida

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' no ha trobat millor manera de recuperar una mica d'oxigen que amb la seva gent. A Sevilla s'ha reunit amb el seu íntim grup d'amigues i amb la seva germana Rosa, amb qui se l'ha vista gaudint de la Fira.

Davant dels micròfons, Olga ha deixat clar que encara passaran uns dies fins que torni a Màlaga. Té ganes d'aprofitar al màxim aquests moments i compta que el seu ex està pendent dels seus fills. Especialment de la petita de la família i de David Flores Carrasco.

Olga Moreno i la seva germana Rosa
Olga Moreno fuig de les polèmiques amb la seva germana Rosa | EUROPA PRESS

«El primer de molts, el que el cos aguanti», confessava després de ser preguntada sobre el seu primer dia de Fira. Després dels últims esdeveniments, no és estrany que Moreno hagi decidit dedicar-se uns dies per a ella mateixa.

Traicionada per Rocío Flores i pel seu ex, Olga ha dit prou. No està disposada a portar-ho tot ella sola mentre el pare i la filla gaudeixen de valent per Madrid. Ella sent que té tot el dret de refer la seva vida com qualsevol i així està decidida a fer-ho.

Sempre ha estat pendent de tothom i, des del primer moment, es va fer càrrec dels fills de l'Antonio David. Però ara tot ha canviat i és hora que ell també assumeixi el seu paper.